Tvorba zarábajúceho webu - krok za krokom

 Internet je jeden z najprevratnejších vynálezov na svete. Vďaka nemu môžeme nielen získavať informácie z rôznych odvetví, ale nám aj poskytuje rôzne možnosti, o ktorých mohli predchádzajúce generácie len snívať. Jednou z týchto možností je zarábanie na internete. 

Pred pár týždňami mi prišiel balíček, v ktorom som si našla knihu "Tvorba zarábajúceho webu krok za krokom". Je to kniha, za ktorou stojí Hanka Čajková a affiliate sieť Dognet. V dnešnej dobe je zarábanie na internete veľmi populárne. Veľa ľudí skúša zarábať prostredníctvom neho či už poctivo alebo s klamstvami. Vďaka tejto knižke si dokážete vybudovať úspešne zarábajúci online projekt bez zavádzania.

Knižka obsahuje presné návody a rady, podľa ktorých postupovať. Ak patríte medzi úplných laikov, IT antitalenty či začiatočníkov, táto kniha je ako stvorená pre vás. Na skoro 200 stranách nájdete všetko čo potrebujete na to, aby ste mohli začať. V 21 kapitolách nájdete napr. ako začať s tvorbou, čo je dôležité a na čo si dať pozor, ako tvoriť obsah, ako zaujať, akým spôsobom zarábať, ako napredovať a získať z projektu maximum a veľa ďalších tém. 

Obsah knihy konzultovalo viac ako 100 odborníkov, ktorí dali kapitolám ešte väčšiu pridanú hodnotu. Finálne texty prešlo viac ako 30 bežných ľudí, ktorí o online podnikaní nemajú ani tušenie. Je dostupná v tlačenej forme aj v digitálnej forme - vo formáte PDF v dvoch jazykoch - v slovenskej verzii a v českej. 

Každá kapitola je zrozumiteľne vysvetlená, spracovaná, doslova krok za krokom. Veľa som sa z nej naučila aj ja, veľa pojmom som pochopila a osvojila si ich. Celá kniha je písaná jednoduchým štýlom, vôbec nie je chaoticky písaná. Žiadna nudná teória, všeobecné frázy, ale práve naopak. Veľa praktických a užitočných návodov. 

Okrem toho je v knihe množstvo príkladov "zo života", množstvo obrázkov, ktoré vám pomôžu lepšie pochopiť danú problematiku. Ja osobne mám rada, keď aj vo vysokoškolských skriptách je niečo vysvetlené aj pomocou obrázku. 

Uľahčí vám námahu a hlavne ušetrí stovky hodín hľadania informácii na internete. Vyhnete sa začiatočníckym chybám a zvýšite tak šancu na úspech v online biznise. Jednoducho povedané nájdete ti komplet všetko potrebné pekne pokope. Obsahuje tiež kód na prístup do online sekcie dognet.academy. Odporúčam každému, kto si chcel založiť svoj vlastný zarábajúci online biznis. Knižku kúpite na dognet.store alebo v Martinuse či Panta Rhei

1 komentár:

  1. Update: Už jsem si ji koupila a přečetla.. takže se můžeš oficiálně prohlásit za influencera, haha! :D

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.