.na slovíčko o kráse

"Skin care" ? Čo je to ? Potrebujem to ? Kým pred pár rokmi dozadu som si povedala "ešte je čas", dnes si hovorím, že je "najvyšší čas" a mohla som sa o ňu začať zaujímať skôr. Moja pleť si žije vlastným životom. Mám zmiešanú pleť, čo sa niekedy prejaví drobnými vyrážkami, ktoré ma vedia vytočiť do nepríčetnosti. Ale má aj normálne dni, kedy vyzerá ako tak dobre. Keď som bola mladšia,  trápilo ma akné oveľa viac. Pred menštruáciou sa mi pravidelne vyhodí na brade či na čele nejaký ten "kamoš". Stres, menej spánku, málo tekutín, znečistené prostredie, nevyvážená strava, neustále chytanie tváre a samozrejme respirátory - to sú faktory, ktoré sa na pleti dokážu odraziť, ak sa o ňu správne nestaráme. A viete ako ? 

V prvom rade pleť treba dôkladne vyčistiť ráno aj večer. Naša pokožka sa cez noc regeneruje, a preto je potrebné ráno odstrániť odumreté bunky, ktoré sa nahromadili na povrchu pleti. No aj čistenie pred spaním je dôležité. Zvyšky make-upu totiž môžu upchať póry, spôsobiť podráždenie pleti, zvyšky riasenky zase polámať riasy. Zdravú a žiarivo vyzerajúcu pleť dosiahnete účinným a hĺbkovým čistením pokožky, ktoré môže byť zábavou. A to vďaka sonickému zariadeniu Eggo

Jemnými vibráciami odstráni všetky zvyšky make-upu a odumreté bunky, účinne vyčistí rozšírené a upchaté póry. Vďaka silikónovému materiálu sa na ňom neusádzajú žiadne baktérie, takže nespôsobuje vyrážky, začervenania ani podráždenie. Má 5 stupňov rýchlosti, čiže si viete zvoliť presne také čistenie a masáž, ktoré sú ideálne pre vašu pleť. Jemná masáž urýchľuje mikrocirkulácia a robí pokožku pevnou a žiarivou. 

Eggo so svojimi až 8 500 vibračnými impulzmi za minútu hĺbkovo vtiera čistiaci gél do pokožky, masíruje a odstraňuje nečistoty z tváre. Na výber máte z troch farieb - ružová, fialová a modrá. Na prednej časti sa nacháduajú veľké štetiny na čistenie ťažko dostupných častí tváre a malé štetiny na čistenie väčších častí tváre. Na zadnej časti sa nachádzajú veľké štetiny na čistenie a masírovanie ťažko dostupných častí tváre a malé štetiny na čistenie mastnej pokožky a masáž tváre. Eggo môžete používať na všetky typy pokožky. Eggo vydrží na jedno nabitie až 2 mesiace. Postavte ho do stojanu a nabite bezdrôtovo. Môžete ho používať aj počas sprchovania a ušetriť tak čas na ďalšiu starostlivosť nakoľko je vodotesný. Aj keď je ťažké ho odložiť, Eggo sa automaticky vypne po 3 minútach používania. 

V ich eshope si môžete vybrať aj s ponuky viacerých typov balíčkov, ktoré sú teraz navyše v zľave. 


Ako ho používať ? 

Namočte si tvár a aj svoje Eggo. Na vlhkú pokožku naneste gél alebo penu. Ja používam Garnier Skin Naturals čistiaci pleťový gél s Aloe vera s kyselinou hyalurónovou, ktorý veľmi dobre čistí, odstraňuje nahromadený maz, zmierňuje viditeľnosť pórov a navyše krásne vonia. Môžete samozrejme použiť aj 100% prírodný gél na čistenie tváre vyvinutý špeciálne pre použitie s Eggo, ktorý má veľmi jemné zloženie. Nevysušuje pokožku, nespôsobuje svrbenie, minimalizuje póry a nedráždi pleť. 

1-3 minúty jemne masírujte pleť. Následne si umyte tvár a aj svoje Eggo. Môžete ho používať každý deň. 

A čo výsledok ? 

Výsledok je vidieť už po prvom použití. Čistenie s ním som si úplne zamilovala. Pokožka je hebkejšia, na pohľad žiarivejšia a takisto aj čistejšia. Aplikácia je veľmi príjemná. Jemné vibrácie nielenže odstránia všetky nečistoty, ale aj príjemné masírujú, čo je obrovské plus, ak vás po celom dni napríklad bolí hlava. Odporúčam všetkými 20-timi. 

Kúzelné tampóny 

Súčasťou balíčka boli aj kúzelné tampóny , vďaka ktorým odstránite make-up už za 1 minútu a to iba vodou. Nemusíte používať žiadne ďalšie prípravky. Účinne odstraňuje make-up, dokonca aj ten vodeodolný. Už žiadne pálenie očí ani svrbenie kože. Tampóny sú vhodné pre všetky typy pleti, najmä pre mastnú a citlivú pleť. Navyše sú šetrné k životnému prostrediu a pleti. Ušetria až 3000 bavlnených tampónov ročne. Ekologické a opakovane použiteľné magické tampóny EGGO sú vyrobené zo špeciálnych super mäkkých 2 vrstvových vlákien, ktoré sa aktivujú pomocou vody. Pranie v práčke sa odporúča po niekoľkých použitiach alebo aspoň raz týždenne.


Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.