.kórejská kozmetika z ksisters.sk

 Koža je najväčším a zároveň najdôležitejším orgánom ľudského tela. Zatiaľ čo v zime bola naša pleť zaťažená vetrom, chladom a mrazivým počasím, s príchodom jari bude čeliť silnejšiemu slniečku a teplejším dňom. Práve preto treba pokožku nakopnúť a prebudiť ju zo zimného spánku, aby bola v ďalšom ročnom období krásna a svieža

Kórejská kozmetika nie je populárna len v ázijských krajinách, ale po celom svete. Nielenže má kvalitné prípravky s výbornými účinkami, ale aj prijateľné ceny. Ako fanúšika K-beauty ma veľmi potešil balíček od ksisters.sk, v ktorom som si našla svoju obľúbenú značky Petitfee&Koelf.  Ak tento eshop nepoznáte, odporúčam pozrieť môj článok .vo svete ženských chutiek

Ksisters nedávno predstavilo nový neskutočný produkt - zmäkčujúce pleťové tonikum na tvár Beautifying Toner. Jemné exfoliačné pleťové tonikum je na báze octu, ktorý je získaný fermentáciou kyseliny octovej z extraktu z kvetu kamélie s aromatickým olejom. Okrem toho obsahuje aj relaxačný aromatický olej na upokojenie unavenej pokožky 🌷. Je určený pre suchú a citlivú pleť. Normalizuje rovnováhu pH ihneď po vyčistení. Veľmi dobre odstráni nečistoty z pleti, prebytočný maz aj odumreté bunky pokožky, ktoré zostávajú na povrchu pokožky. Balenie má 150 ml. 

Po umytí tváre ráno a večer naneste toner na vatový tampón a jemne aplikujte na tvár. Ja ho aplikujem vklepávaním. Po použití je pleť hydratovaná a upokojená. Pokožku zbaví suchosti, odlupovania a dodáva jej pocit ľahkosti. Navyše zmierňuje zápal. Vôňa je príjemná. 

Prejdime na masky. Prišiel mi rad Aura Quartz. Petitfee & Koelf hydrogelová očná maska Aura Quartz Hydrogel Eye Zone Mask Iridescent Lavender. Maska je určená pre všetky typy pleti. Efektívne zvlhčuje pokožku, odstraňuje opuchy a zosvetľuje tmavé kruhy pod očami. Hydratuje a zjemňuje očné okolie, robí ju pružnejšou a hladšou. 

Stačí len. keď z masky odstránite film a pripevníte masku tesne k oblasti očí. Masku nechajte pôsobiť 30 minút, odstráňte masku a zvyšnú esenciu vmasírujte do pleti. Na pleti je veľmi príjemná, dobre sedí na tvári. Po aplikácii je očné okolie hydratované, hladké a kruhy pod očami vidieť minimálne. 

Pri očných maskách ešte ostane, pretože mi prišlo balenie hydrogélových náplastí pod oči s perleťovými proteínmi a opálovým práškom Aura Quartz Hydrogel Eye Mask Pure Opal. Ak vás trápia vrásky, opuchy okolo očí, tieto náplasti budete zbožňovať. Nielenže sú krásne trblietavé, ale poskytujú aj sviežosť, hydratáciu a vyhladenie. Pre lepší efekt zvyknem používať aj face roller, ktorý to očné okolie aj premasíruje. Pod očami sú veľmi príjemné. Neobsahujú alkohol a sú bez parfumácie. 

1 komentár:

  1. Oční masky vypadají super, ale nikdy jsem je ještě nezkoušela :)

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.