.zvieracie vzory & CARE

Článok vznikol v spolupráci s rocsgrey.com 

NAMYSLENÁ

Niekedy si prajem, aby bol svet miestom, kde nemusíme vysvetľovať, že nie sme namyslené alebo sebecké, ak sa pochválime, ak si nastavíme hranice, ak máme ciele, doprajeme si či myslíme v prvom rade samé na seba. Veď aj v lietadle nám vždy vysvetľujú, že pri núdzovom stave nasadíme masku najprv sebe a potom pomôžeme človeku vedľa (úžasný príklad, ja viem). Akceptovať samú seba je jedna z najťažších vecí v živote. Znie to ako klišé, ale úprimne dajte ruku na srdce, koľkokrát ste sa pozreli do zrkadla a analyzovali ste všetky vaše nedostatky, kde máte čoho príliš veľa a kde zase príliš málo. Koľkokrát ste sa podceňovali alebo boli nešťastné, že ste nespravili napr. skúšku v škole alebo sa vám niečo v práci nepodarilo. Pri pohľade na krásku s dokonalým úsmevom, plnými prsiami, chutným noštekom, bezchybnou pleťou, nohami až po zem či zdravými hustými vlasmi máme chuť sa schovať do najhlbšej jaskyni a už nikdy z nej nevyliezť. "Kradnú" nám našich chlapov, ktorí im veselo "lajkujú" fotky a my máme chuť im odtrhnúť hlavu. Mám pravdu ? Vždy chceme to, čo nemáme a to, na čo by sme mali byť hrdé, na to zabúdame. 

Sebaláska nie je o tom, že si každý deň na zrkadlo rúžom napíšeme odkaz o tom, ako sa ľúbime. Je to síce milé, ale ako vytrhnuté z Pinterestu a osobne by som na takúto vec rúž nemíňala. Lenže tam vonku nie sú zrkadlá ani láskavé odkazy. Toľko ľudí sa neznáša kvôli svojmu vzhľadu, kvôli svojim chybičkám či už vonkajším alebo vnútorným. Hľadia radšej na akýsi obraz dokonalosti či bezchybnosti, ktorý nám ukazujú sociálne siete a ktoré v skutočnosti vôbec neexistujú. Nikdy nečakajte, že budete bezchybné. Je dobré vedieť, že nikto nie je. Nikto predsa netúži po idealizovanom štandarde dokonalosti, každý je má svoje charakteristické vlastnosti a tým je výnimočný. Pre svoju osobnosť, pre svoj vzhľad, pre svoje chyby. 

Ani celkom neviem, čo konkrétne som tým chcela povedať resp. napísať. Asi len trochu vám ukázať, že v tom nie ste samé. Každá z nás má svoje trápenia a aj keď niektoré veci môžu vyzerať ružovo, väčšinou to tak vôbec nie je. Zažívajte chvíle, kedy sa budete cítiť sebavedome a spokojne. Nikdy nemajte pocit, že nie ste pre niekoho dosť dobré a musíte sa správať inak, rozhodovať sa inak, len aby vás niekto ľúbil alebo si vás všimol. Taký človek si nás nezaslúži. Už sa len šťastne a s láskou na seba pozerajme v zrkadle. A tak sa pozerajme i na každého iného človeka. 

CARE 

Pred pár týždňami mi prišiel balíček s môjho obľúbeného rocsgrey.com  (kedysi mali názov rottenschlager.com). V balíčku som si našla jednu z vôní značky CARE. ktorá je pomerne nová na našom slovenskom trhu. V DM drogériách môžete nájsť jej tri varianty - Clean Silk (kvetinová, orientálna), Energy Boost (ovocná) a Second Skin, ktorú som testovala. Parfumované vody majú veľmi jednoduchý flakón, ktorý sa zmestí do každej kabelky. Sú vegánske a "čisté" - neobsahujú žiadne kontroverzné zložky, UV filtre, farbivá, palmový olej či minerálny olej a pod. Second Skin vyžaruje čistú pohodu. 

Hlava: hruška, malina 

Srdce: kosatec, pivonka, broskyňový kvet 

Základ: upcyklované dubové drevo, vanilka. 

Second Skin vyžaruje čistú pohodu. Na toto leto je ideálne. Vonia veľmi zmyselne, kvetinovo. Pokiaľ máte radi kvetinové vône, ktoré nie sú až tak veľmi sladké, toto je ideálna vôňa pre vás.

 

OUTFIT 

Zvieracie vzory nepatria medzi moje najobľúbenejšie a musím sa priznať, že ich ani nevyhľadávam. Ale hneď ako mi táto sukňa padla do oka, tak sa mi veľmi zapáčila a musela som si ju objednať. Práve takýto typ sukni je veľmi praktických kúskom počas teplých dní.  Je vzdušná, pohodlná a veľmi dobre sa nosí. Či už s béžovým tielkom alebo takýmto vykrojeným čiernym topom. 

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.