.Neutrogena Hydro Boost

 Keď sú rána chladné, za oknami sneh a na tvári svietia červené líca, je čas na chvíľku pre seba - pustiť si príjemnú hudbu, ponoriť sa do vane, obklopiť sa sviečkami a dodať pleti poriadnu dávku hydratácieZákladom v akomkoľvek období sú tekutiny – netreba na ne zabúdať ani v zime. Nakoľko však na pokožku pôsobia aj vonkajšie faktory, zvýšená starostlivosť je nevyhnutná. Tá má sklony k začervenaniu, svrbeniu či olupovaniu sa a nedokáže sa chrániť sama. Na to vám výborne pomôže hydratačný rad od Neutrogeny Hydro Boost

Značka Neutrogena poskytuje účinnú starostlivosť o pleť a o pokožku už takmer celé storočie. Manny Stolaroff najprv dodával produkty do salónov krásy a potom začal sám distribuovať mydlá pod názvom Neutrogena. Dnes už mnohé z vás poznajú ich ikonické produkty a používate ich dennodenne. Práve rad Hydro Boost je presne to, čo potrebujete v tých chladných dňoch. Produkty sú ľahké, hydratačné, pleť sa pod nimi nedusí, ale je svieža a hebká. 


Doprajte pleti hydratáciu už v prvom kroku čistenia, a to v odličovaní. Micelárna voda Neutrogena Hydro Boost nielenže čistí pleť, ale ju aj vďaka kyseline hyalurónovej veľmi dobre hydratuje. Vďaka 3 typom micelárnych molekúl odstraňuje z tváre všetky nečistoty, make-up i prebytok mazu. Navyše si ľahko poradí aj s vodoodolným make-upom. Balenie má 400 ml, takže vydrží naozaj dlho. Pleť je po aplikácii krásne čistá a svieža. Micelárna voda má takú jemnú sviežu vôňu, ktorá vôbec nie je rušivá. Vhodná je pre všetky typy pleti, a to aj pre tú citlivú. Pri niektorých micelárnych vodách sa mi stáva, že po použití sa zvýraznia nedokonalosti alebo je pleť začervenaná. No táto to vôbec nerobí. Za mňa nová obľúbená micelárna voda. 

Počas zimy sa zamerajte skôr na kvalitné hydratačné prípravky, ktoré navrátia pleti stratenú vlhkosť a pomôžu jej ju udržať. Pleťový krém Neutrogena Hydro Boost udržuje pleť po celý deň hydratovanú a zároveň chránenú pred škodlivými vonkajšími vplyvmi. Navyše obsahuje SPF 25, takže chráni aj pred slnečným žiarením. Veľmi dobre sa vpije do pleti, ľahko sa rozmazáva, nezanecháva mastný film. Má jemnú konzistenciu a je veľmi ľahký. Nezaťažuje pleť.  Pleť práveže vyzerá oddýchnutá, svieža a mladistvo. Neupcháva póry, takže si ho pokojne môžete dať aj pod make-up. Obsahuje aj vitamín C, ktorý pôsobí ako silný antioxidant. Balenie má 50 ml. 

Pri krémoch ešte ostanem, pretože v balíčku som si našla aj očný krém Neutrogena Hydro Boost. Komplex kyseliny hyalurónovej intenzívne hydratuje očné okolie, dodáva jej sviežosť a zosjasňuje unavené oči. Pleť ostáva hydratovaná po dobu 24 hodín. Zároveň pleť nestráca na svojej pružnosti a ostáva neustále svieža. Účinne odstraňuje príznaky únavy. Je určený všetkým ženám, ktoré si chcú udržať svieži vzhľad. Môžu ho používať aj tie z vás, ktoré majú citlivé očné okolie. Má také gélovú konzistenciu, dobre sa s ním pracuje, rýchlo sa vstrebe do pokožky. Čo sa týka vône, tak tak ako aj pri dennom kréme, tak aj pri tomto je vôňa veľmi príjemná. Balenie má 15 ml. 

Hydratačný gélový krém Hydro Boost predstavuje dokonalú starostlivosť o pleť. Taktiež obsahuje kyselinu hyalurónovú, ktorá udržiava vlhkosť vo vnútri pleti, postupne ju uvoľňuje a poskytuje tak nepretržitú hydratáciu. Pleť je hydratovaná po dobu 48 hodín. Konzistencia je veľmi ľahká, dobre sa nanáša na pleť aj sa rýchlo vstrebe. Netreba aplikovať veľké množstvo krému. Vôňa je veľmi jemná, vôbec nie je agresívna. Obrovským plusom je, že neupcháva póry, takže ho môžete použiť aj pod make-up. Je určený pre všetky typy pleti. Pleť je hladšia, bez výrazných liniek a vrások. 

Posledným produktom v balíčku bolo koncentračné sérum kyseliny hyalurónovej Hydro Boost. Okrem toho, že obsahuje kyselinu hyalurónovú. tak obsahuje aj provitamín B5 a prebiotickú kultúru. Pokožku chráni a posilňuje. Vysušenú pokožku hydratuje a zároveň regeneruje na dlhý čas. Vyhladzuje jemné línie na povrchu. Sérum obsahuje malé čiastočky. Stačí 3-4 kvapky vklepať prstami na vyčistenú pleť a krk. Výbornou pomôckou je aj valček na tvár. Pleť je po použití krásne hladká, jemná a pružná. 

Vyskúšali ste už radu Hydro Boost od Neutrogeny ? 

1 komentár:

  1. Micelárka od Neutrogeny je už môj dlhoročný obľúbenec. Aj krémy z rada Hydro boost som dlho používala, no teraz som prešla na tú Retinol radu.
    S pozdravom
    Pinkshaaark

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.