ASK #1

Ahojte dievčatá a chlapci ak ste tu nejaký. Tak prvý článok v tejto kategórií, a to ten sľúbený ASK #1. Som vám veľmi vďačná, že ste boli ochotné napísať mi otázky práve pre tento článok. Ďakujem vám krásne. Je 15.apríl, osudný deň pre mnohých deviatakov a tak isto aj pre mňa. MONITOR. Tak dúfam, že som ho napísala dobre a zoberú ma na moju "vyvolenú" školu. Všetkým deviatakom vám želám, aby sa vám splnilo to, kde chcete ísť na školu a nech ste dobre napísali Monitor 9. Tak a dosť od veci rečí ideme na článok :
  1. Ako ťa napadlo blogovať ?(Dominika)
 Jedna moja známa (vtedy kamarátka) má blog a mne sa to veľmi páčilo písať články, fotiť, odpovedať na otázky a celkovo pracovať s tým. Tak som si aj ja založila blog. Ako určite to odporúčam je to dobrá vec mať blog a písať články. Zlepší sa vám pravopis a budete vedieť aj slohy písať. Na začiatku je to samozrejme ťažké, kým sa rozbehnete, ale po čase sa vám budú objavovať komentáre, zvyšuje sa čitateľnosť...
2. Aké sú tvoje najobľúbenejšie youtuberky ?  (Linda)
 Tak samozrejme je to Teri Blitzen a SMLx0.
3. Aké máš plány do budúcnosti s blogom? (Danielka)
Chcela by som ho stále zlepšovať, písať lepšie lepšie články. V budúcnosti (v dospelosti) by som sa tomu nechcela venovať. Je to taký koníček, ktorý ma veľmi baví.
4. Nejaký vtipný zážitok z detstva? (Alexandra) 
Istotne všetci poznáte film Asterix a Obelix misia Kleopatra. Mne sa strašne páčil aj sa mi páči ešte stále tento film. A samozrejme ako každé dievčatko chce byť princeznou, tak ja som chcela byť Kleopatrou. Jedna scénka je tam ako Kleopatra kričí na Cézara "Tu nie si v podrobenej zemi!" A toto som ja vykrikovala po celom dome. Zabalila som sa do deky a behala som po schodoch. Alebo som spievala a moderovala do ovládača, ktorý mal znázorňovať mikrofón.
5. Aký sen sa ti naposledy sníval a o čom bol ?   (Alexandra)
Ja musím byť strašne unavená, aby sa mi niečo snívalo. A už dávno sa mi nič nesnívalo. Ale, keď sa niečo pritrafí tak je to väčšinou niečo zo školou alebo s nejakým chlapcom čo sa mi páči :D :D :D :D :D
6. Obľúbený seriál? (Alexandra)
Seriál ?? Jediný seriál, ktorý sa mne veľmi páči sú Simpsonovci :3 Ja moc seriály nepozerám skôr filmy. Moje najobľúbenejšie filmy sú TWILIGHT, Divergencia, Die wilden kerle a všetky filmy z Johnym Deppom.

7. Aká je tvoja najobľúbenejšia farba ? (Miška)
Tyrkysová.
8. Prečo alebo bez akého kozmetického výrobku sa nezaobídeš? (Miška)
Určite je to krém na ruky a tonikum s micelárnou vodou.
9. Ako dlho máš blog? (Michaela)
Tento blog mám od septembra 2014. Ale z blogovaním som začala už aj pred tým. Mala som dva ešte dva blogy, ktoré som zrušila.
10. Máš nejaký sen, ktorý by si si chcela splniť. (Laura)
 Chcela by som ísť do Paríža, Karibiku a na ostrovy Bora Bora. A samozrejme vyštudovať, mať dobrú robotu a pod.  
11. Mala si chuť niekedy zrušiť blog? (Veronika)
Strašne veľa krát. Proste ma to prestalo baviť, nevedela som aký článok mám napísať, bolo málo sledovanosti, málo komentárov, málo všetkého. Ja mám také chvíľky, kedy chcem zrušiť  blog a vykašľať sa na všetko.  
12. Akú máš motiváciu písať blog a neprestávať v tom?:) (Alica)
 Ja motiváciu ani nemám. Ja to neberiem nejak vážne, že musím makať na blogu inak nebudem najlepšia. Ja to beriem ako zábavku a nie ako výzvu.  
13. Budeš niekedy točiť videá na YT? 
Rozmýšľala som nad tým. A možno v budúcnosti niečo natočím nejaké video neviem z fotenia, z výletu, dovolenky. Uvidí sa. všetko je vo hviezdach. 
14. Čo by si si vzala sebou, keby si  letela do vesmíru?
Mobil, notebook a zobrala by som niekoho zo sebou, aby som tam sama nebola.

Tak a to je na dneska všetko. Dúfam, že sa vám článok páčil. Môžete sa pridať do skupiny pravidelných čitateľov alebo ma follow - núť na instagrame TU!  Zatiaľ Ahojte :* Mám Vás rada:*
https://www.facebook.com/pages/MS-Susan/1421476528152558?ref=ts&fref=ts

2 komentáre:

Používa službu Blogger.