Naomi Campbell

Láska visí vo vzduchu ! Túto vetu ste mohli počuť asi v každom romantickom filme či seriály. Avšak dnešný článok nebude o filmoch a seriáloch, ale bude súvisieť s láskou. Ako ste si už z názvu mohli všimnúť, článok bude spätý s krásnou anglickou modelkou Naomi Campbell. Dnes som si pre Vás pripravila menšiu recenziu na jeden produkt, ktorý nosí práve jej meno. Je ním Naomi Campbell Cat Deluxe With Kisses telové mlieko pre ženy. 

Modelku Naomi Cambbell Vám nejak špeciálne predstavovať nemusím, myslím si. V roku 1999 podpísala svoj prvý kontrakt s kozmetickou spoločnosťou Cosmopolitan Cosmetics, vďaka ktorej prišla s novou radou vôní. Jej vône nájdete vo všetkých drogériách, či e-shopoch. Asi pred rokom som dostala prvú voňavku značky Naomi Campbell. Už vtedy sa mi veľmi páčila jej vôňa. Cat Deluxe má nový, nezbedný nádych a prichádza práve včas, aby vás sprevádzala počas jarnej a letnej sezóny! Rovnako ako Amorovo kúzlo, aj Cat Deluxe With Kisses má svoju vrtošivú stránku. Naomi pradie a flirtuje ako mačka milujúca zábavu. Nevinná a hravá, ale tiež záhadná a nepredvídateľná. Naomi zvádza svojimi ružovými bozkami, ako hodvábne-hladká, ženská a koketná mačka...
Balenie tohto telového mlieka je jednoduché a elegantné. Biely podklad zdobia červené pusinky, ktoré vlastne naznačujú názov alebo tému telového mlieka. Vôňa je plná lásky - Cat deluxe With Kisses. Zasiahne vás ako Amorov šíp nežnými bozkami, rozpustilosťou a ženskou hravosťou - priamo stvorená pre horúce letné dni. Vôňa je veľmi svieža, kvetinovo-orientálna. Je skvelá pre moderné ženy, ktoré vedia byť zvodné. Je to veľmi príjemná vôňa, vôbec nie je nejak výrazná alebo vulgárna. Rozmazná zmysli každého, kto vôňu ucíti. Vôňa na tele vydrží dosť dlho.

Zloženie parfúmov :  
Hlava : kardamóm, ružové korenie, bergamot, červená ríbezľa, jablko, čierna ríbezľa, klementínka
Srdce : ruža, pivonka, jazmín
Základ : vetiver, kadidlo, tonkové bôby, vanilka
  Telové mlieko, okrem toho, že má krásnu vôňu, takže krásne zjemňuje pokožku. Dostalo som ho v spolupráci so skvelou prafumériou Elnino.sk. Vôbec nie je drahé. Kúpite ho len za 4,70 €. Určite Vám pomôže a zamilujete si ho, tak isto ako ja. Pre prichádzajúce leto je ako stvorené. Určite očaríte každého, kto okolo Vás prejde. Ak si zakúpite telové mlieko, určite neoľutuje.

2 komentáre:

Používa službu Blogger.