Telová kozmetika

Telesná hygiena a starostlivosť o telo majú základný význam pre naše celkové zdravie a pocit pohody. Kvalitné produkty pomáhajú udržovať pokožku čistú, ošetrovať  ju a zároveň ochraňovať pred vonkajšími vplyvmi, ako je slnečné žiarenie a studené alebo horúce podnebie. Určite nám pomôžu na upokojenie pokožky a riešia ďalšie potreby pokožky. Správna a hlavne pravidelná starostlivosť o pokožku pomáha obnoviť prirodzenú rovnováhu, dodať jej zdravý vzhľad a príjemný pocit zo zdravej pokožky. Práve dnes, by som Vám chcela ukázať dva produkty, ktoré Vám k tomuto všetkému skvelo pomôžu. Prvý z nich je sprchový gél Bourjois Paris Wake Me Vitamin Shower Gel a druhý je The Body Shop Satsuma Body Butter telové maslo.

Oba produkty mám zo skvelej parfumérie Elnino.sk, v ktorej nájdete mnoho produktov, ktoré vám nie len pomôžu, ale budete s nimi aj spokojný. Tak ako prvý Vám predstavím Bourjois Paris Wake Me Vitamin Shower Gel sprchový gél. Všetky produkty od Bourjois Paris, ako ste si mohlo všimnúť majú krásny obal. Či sú to produkty dekoratívnej kozmetiky, parfémy, peelingové prípravky a pod. Tento sprchový gél má zaujímavý vrchnák so zlatou guličkou. Kombinácia ružovej, fialovej a oranžovej vždy išla k sebe a je veľmi pekná. Obal Vás zaujme hneď na prvý pohľad. Cena sprchového gélu je 2,54 €. Niektoré sú lacnejšie a niektoré drahšie. Všetko závisí od druhu.
 Okrem toho, že tento sprchový má krásny obal má aj krásnu vôňu. Jeho zloženie rozmazná vaše zmysli. Je to vôňa citrusov a plodov goji pre svieži pocit čistoty. Hodí sa práve pre leto, ak sa chcete cítiť sviežo. Na pokožke vydrí dlho. Nemusíte nanášať veľa gélu, pretože veľmi dobre pení. Hovorí sa mu aj vitamínový sprchový gél. Perfektne čistí pokožku celého tela. Zanecháva ju rozjasnenú a dodá jej energiu. Nemusíte sa báť, nespôsobuje žiadne alergické vyrážky, nedráždi pokožku, ale naopak ju hydratuje. Názov "WAKE ME", čo v preklade znamená zobuď ma, označuje naozajstné prebudenie vašej pokožky.
Ako druhé je to telové maslo od THE BODY SHOP.
THE BODY SHOP je originálna značka prírodnej kozmetiky, čo je obrovské plus. Celé telové maslo je vyrobené s prírodných látok, čiže je veľmi prospešné pre našu pokožku. Čo je na ňom úplne najlepšie je to, že perfektne hydratuje pokožku. Ostane krásne hladká, zjemňuje ju a nespôsobuje alergické reakcie ani ju nedráždi. Mne prišiel v balíčku s vôňou Satsumy. Satsuma je istý druh mandarínky. Zloženie obsahuje bambucké maslo. Po použití je pokožka perfektne vyživená. Maslo je vhodné pre normálnu pleť. Má 50 ml a jeho cena je 3,53 €. Farba tohto telového masla je svetlo mandarínková. 

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.