..elegant blue

Akú farbu si predstavíte ako prvú, keď sa povie elegancia alebo elegantný outfit ?  Pravdepodobne všetky odpoviete čierna. Táto farba pristane každej z nás a dodáva nám pocit výnimočnosti. Žena v čiernom pôsobí sexi a tajomne. Aby si však nesplynula s davom, daj si záležať na doplnkoch. Topánky na vysokom podpätku a kvalitná kabelka by mali byť samozrejmosťou. Avšak, ak ste tie typy, ktoré nerady nosia tmavé farby a skôr preferujete niečo živšie, tento článok bude pre Vás určite nápomocný.

Podľa štatistík je modrá najobľúbenejšou farbou najväčšieho počtu ľudí na zemi. Modrá je taká kráľovská, vznešená farba, veď sa ako hovorí, že šľachtici mali aj majú modrú krv. Patrí k mojim obľúbeným farbám a som veľmi rada, že nový kúsok v mojej skrini je práve modrej farbe. Predstavuje dôveru, lojalitu, silu a nekonečnosť. Na ľudí pôsobí zmierlivo, príjemne a osviežujúco, čo je, myslíme, dosť dôvodov na to, aby ste ju s čistým srdcom zapracovali do svojich šatníkov. Tmavé odtiene modrej ako námornícka či elegantná parížska dokonale hrajú v kontrastoch so sýto žltou, tyrkysovou, oranžovou či tehlovou červenou. V spolupráci so FasardiOfficial.sk som dostala dvoje krásne šaty, ktoré som si vybrala z ich kolekcie. Musím povedať, že som s týmto e-shopom veľmi spokojná. Poslali mi naozaj kvalitné veci, vôbec nie dáke „šmejdy“. V tomto článku by som Vám chcela ukázať prvé z balíčku. 
 Sú to tieto krásne modré púzdrové šaty, ktoré majú veľmi príjemný materiál, vôbec nedráždia pokožku ani ma naťahajú. Vhodné sú hlavne na leto, ale pokojne aj na jar. Majú krásnu kráľovskú modrú farbu, ktorá by pristala každej žene. Vzadu pod zadočkom majú taký detail, že sú ako keby nadstrihnuté, čo pôsobí veľmi elegantne. Hodia sa naozaj na každú príležitosť. Či už do mesta, do práce alebo do školy. 
Ak chcete nosiť takéto púzdrové šaty je veľmi dôležité, aby Vám na sto percent sedeli. Aby Vám nič nevytŕčalo, zbytočne neboli voľné a pod. Sama viem, že je naozaj ťažké vybrať šaty, ktoré sadnú, ktoré sa Vám budú páčiť  a ešte k tomu, aby také podobné či rovnaké nikto iný nemal. Celý outfit som doplnila béžovými lodičkami s prackou, ktoré netuším z kade mám. Čo sa týka topánok na vysokom opätku milujem ich. A už som Vám to miliónkrát spomínala, že ich nemôžem nosiť, pretože normálne mám 186 cm, takže keď si obujem „podpätky“ môžem si hlavu otĺcť o zárubňu jedine. K takýmto šatám sa jednoznačne hodia lodičky. Na nič iné ani nerozmýšľajte. Lodičky sami o sebe predĺžia nohy a vyzeráme v nich chudšie. 

Náhrdelník, ktorý mám je od doplnky4u.sk. Presne tento istý budete mať možnosť už o pár dní vyhrať v úplne prvej GIVEAWAY
Ďakujem za spoluprácu Fasardi.sk
Photo by Lauruška

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.