FitList

Keby ste sa niekoľkých žien na ulici spýtali, či sú spokojné so svojou postavou, viac ako polovica Vám odpovie NIE ! Každá z nás má komplexy z toho ako vyzerá a nie sme so sebou spokojné. Obzeráme sa v zrkadlách, každú chvíľu stojíme na váhe a začíname s novými zázračnými diétami alebo na poličke nám svietia tabletky a čaje na chudnutie. Nič z toho Vám nepomáha, tak si otvoríte čokoládu a ste nešťastná. Tento článok je venovaný všetkým ženám, ktoré nie sú spokojné so svojou postavou. Milé dámy, dnes som sa rozhodla Vám pomôcť. Upravíte si hmotnosť, začnete mať zdravý životný štýl a konečne budete spokojná sama so sebou.
V spolupráci s Fabulous.sk mi prišla ponuka otestovať na dva týždne FitList.sk. Samozrejme som súhlasila a začal sa skúšobný platinum program. Ako prvé som musela zadať nejaké základné údaje o mne (meno, hmotnosť, výšku, pohlavie, rok narodenia,..) Ďalej to boli potraviny, z ktorých mi zostavili jedálniček na dva týždne, s odporúčaným denným príjmom kalórií a s presným rozpisom jedál, podľa ktorého som si varila a pripravovala jedlá. Niektoré som však musela upravovať podľa svojej chuti. Receptov nájdete viac ako 700, ja som vyskúšala len niektoré, ale môžem povedať resp. napísať že mi všetky chutili a boli aj veľmi zdravé. Vo FitListe vás to spolu s konzultáciami a jedálničkom vyjde 14,90€.
Okrem jedál sú to samozrejme aj nápoje, ktoré by ste mali upraviť. Nieže si dáte na olovrant zeleninový šalát a zapijete pivom, od ktorého krásne rastie bruško. Sladké nápoje nahraďte čistou vodou. Ako náhradu za cukor, ktorý Vám chýba jedzte ovocie, ktoré je sladké alebo si ovocie odšťavíte ako to robím ja. V lete nikto nepohrdne dobrými nanukmi. Tak si doma vyrobte zdravé nanuky, z ktorých nepriberiete. A tak isto aj s kamarátkami.
K jedálničku máte aj osobný plán na cvičenie, ktorý sa mne osobne veľmi páčil. Cvičíte doma alebo v posilňovni? Chcete schudnúť, spevniť alebo pribrať? Stíhate len dva tréningy v týždni alebo vám nerobia problém tri či štyri? Znova podľa vašich údajov Vám zhotovia program na cvičenie.Všetky Vaše požiadavky budú zohľadnené vo vašom pláne. V pláne nájdete presný popis ku každému cviku a navyše aj video. Ak ste sa rozhodli cvičiť, nič lepšie ste nemohli spraviť. Ja som síce lenivá, ale poctivo som každý deň cvičila. 

Určite Vás všetkých zaujíma, či som schudla. Pravdou je, že mojim plánom bolo schudnúť 5 kg. To sa mi však nepodarilo a schudla som len 2 kg. K tým dvom kilám mi dopomohol FitList, pretože som upravila stravu, jedla som päťkrát denne v malých množstvách, cvičila som, ale mojim najväčším nepriateľom je pečivo, ktorého sa neviem vzdať. Jedávam len celozrnné pečivo, či už  čierny celozrnný chlieb alebo rožky, ale neviem ich úplne vylúčiť z môjho jedálnička. Keby som pokračovala vo FitListe ďalej, tak možno o mesiac by bolo päť kíl fuč. Síce som neschudla, ale ďakujem FitListu, že som sa naučila jesť také veci, ktoré som doteraz nejedávala. Ak sa Vám jedálniček a celkovo FitList zapáčil, neváhajte a zapojte sa do zábavného chudnutia, v ktorom nemôžete nič stratiť, len získať. Mimochodom môžete získať aj množstvo zľavových kupónov, no samozrejme platiaci majú zľavy vyššie. K dispozícií máte 35 zľavových kódov. Ušetriť môžete až desiatky percent z nákupov. Od výživových doplnkov, cez veci na cvičenie až po nábytok a doplnky do domácnosti. 

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.