Formálne s manzara.sk

Popravde nepoznám žiadnu ženu, ktorá by aspoň raz v živote nechcela byť princeznou. Nie takou, ako je napríklad malá princezná Charlotte vo Veľkej Británii, vládnuť veľkej krajine a mať veľa peňazí. Myslím takou princeznou na jeden očarujúci večer napr. takú stužkovú, ples či svadbu.  V týchto letných mesiacoch sa ako keby vrece roztrhlo so svadbami. Z každej strany sa na mňa valí, ktorá baba má svadbu a potom už len pozerám fotky na Facebooku.

Ak aj vy chcete vyjsť zo svojho kráľovstva v krásnej rozprávkovej róbe, tento článok je pre Vás ako stvorený. V spolupráci s manzara.sk Vám ukážem pár zaujímavých spoločenských šiat, ktoré môžete využiť napr. aj na svadbu, či už ako družička, hosť alebo ak ste nevesta, tak si môžete vybrať popolnočné šaty.
Či už stavíte na niečo extravagantné alebo ostanete verné klasike, je to na vás. Pri výbere šiat sa fantázii medze nekladú. Je len na vás či sa rozhodnete pre krátke alebo dlhé. Dôležité je, aby ste sa v šatách dobre cítili a páčili sa sama sebe a svojej polovičke. Môžete si vybrať nejaký nadčasový strih oživený hriešnym rozparkom , pod dokonalý look sa podpíše samozrejme aj make up a účes. Tieto trblietavé sa mi páčia asi najviac. DLHÉ ŠATY ISHA, bez rukávov. (Materiál: 95 % polyester, 5 % spandex). Flitre či kamienky sú stále v kurze. Vaše šaty sa môžu trblietať od hlavy po päty alebo len na detailoch ako je dekolt, rukávy či sukňa šiat. K takýmto šatám by ste mali doplnky voliť veľmi opatrne. Radšej jemné ako výrazné. Ich cena 31.90€. 
 Ďalej také zaujímavé sú aj tieto s väčším výstrihom. SLÁVNOSTNÉ ŠATY LANNY ružové. (Materiál: 95% Polyester, 5% Spandex). Vrch zdobia tiež trblietky a sukňa je z padavého materiálu. Odporúčam dámam s plným výstrihom. Pri týchto šatách nemusíte nosiť podprsenku. Chrbát je holý, šaty držia dva motúziky. Ich cena 32,90€. Majú ich vo viacerých veľkostiach a dokonca aj v čiernom prevedení. Avšak na svadbu by som čierne šaty nevolila. Predsa, len je to oslava a nie pohreb. Tak isto nevoľte na svadbu biele (nechcete byť druhá nevesta), červené (nechcete zviesť ženícha vášnivo červenou). Opálené dámy môžu pokojne zvoliť „nude“ odtiene šiat, v ktorých vynikne krásne opálenie. Posledné tretie šaty sú trošku extravagantnejšie a odhaľujú vaše nohy. ELEGANTNÉ ŠATY SHANIA čierne. (Materiál: 95% Polyester, 5% Spandex). Vrch je zdobený priesvitnou kvietkovanou látkou. Spodok je čierna sukňa, ktorá je vpredu kratšia a vzadu dlhšia, čiže perfekte vyniknú vaše dlhé nohy. Výrazné, ale zároveň decentné. Ich cena 28,90€.  
 Kabelka, topánky, náhrdelník, prsteň, náušnice, niekedy to ženy s doplnkami preženú. Samozrejme, bez topánok a kabelky to na plese nejde, ale ak ide o bižutériu alebo šperky, tu sa držím pravidla, že menej je viac. Ak teda nájdete správne šaty, určite by ste nemali zabúdať aj na kabelku. Tá by mala byť miniatúrnej veľkosti, do ktorej sa zmestia len nevyhnutnosti, ako je rúž, púdrenka, mobil, či vreckovky.

Prvá taká, ktorá ma zaujala z eshopu manzara.sk je KABELKA NA VEČER YESSI zlatá. Obdĺžnikového tvaru so zaujímavým  mašličkovým zapínaním. Je vyrobená zo syntetickej lakovej kože. Šírka: 20 cm, výška: 4 cm, hrúbka: 12 cm. Ku kabelke je aj retiazka, ktorú si potom môžete zakvačiť na plece. Cena 34,90 €. Ďalšia kabelka je KABELKA NA VEČER ZALIKA čierna, ktorá je vyrobená saténu. Je oválneho tvaru, taktiež s retiazkou. Šírka: 16 cm, výška: 5 cm, hrúbka: 12 cm. No a posledná tretia kabelka je KABELKA NA VEČER PALI čierna. Je vyrobená zo syntetického materiálu. K tejto kabelke je tiež retiazka a stojí 27,90€.

1 komentár:

Používa službu Blogger.