Must have doplnok

Dovolenková sezóna je už za dverami, všetci plánujeme kam sa tento rok vydáme za slnečným oddychom a tešíme sa, aké zážitky so sebou leto prinesie tentoraz. Čo si však určite nezabudnúť na pláž, kúpalisko, či len opaľovanie v parku nájdete v dnešnom článku. Oči sú nielen bránou do duše, ale aj naším takpovediac najvnímavejším zmyslom. Práve očami totiž zachytávame až 80 percent informácií z okolitého sveta. Z neho však na oči neustále pôsobia aj rôzne faktory, ktoré môžu zrak ovplyvniť. Výnimkou nie je ani prirodzené slnečné žiarenie. V lete je, samozrejme, najvyššie.
V spolupráci s hipsters.sk by som Vám chcela ukázať pár okuliarov, ktoré sa mi zapáčili a pre toto leto sú must have. V eshope nájdete širokú škálu slnečných okuliarov, ktoré rýchlo doručia a sú za super ceny. Rôzne druhy, tvary a farby. Najlepšie na každý deň iné. Ďalší štýlový doplnok, ktorý dotvorí plážový outfit k dokonalosti. Slnečné okuliare vyzdvihnú imidž, ale zároveň poslúžia aj ako ochrana pred škodlivým slnečným žiarením. Siahli si niekedy po retro okuliaroch ? Zabudnite na to, čo si myslíte, že vám pristane a riaďte sa svojím módnym kompasom. Slnečné okuliare tejto sezóny sú totiž hlavne o vyjadrení osobnosti, štýlu a názoru. Vracajú sa preto výrazné slnečné okuliare a trendy budú najmä tie v retro štýle. Biele rámy, okrúhle tvary, mačací štýl, to všetko v lete letí. A zabudnite na zrkadlovky – top sú ružové priehľadné sklá.
 
Také najzaujímavejšie, pre mňa, sú v ich eshope určite drevené okuliare. Rôzne tvary, sklá a prevedenia. Drevené okuliare sú pevné, veľmi ľahké a majú špeciálne dvojité pánty. Vďaka polarizačným sklám môžete vidieť jasnejšie a  Vaše oči sú chránené pred škodlivým žiarením.Okrem toho, že sú zaujímavé a veľmi pekné, sú trošku drahšie ako obyčajné okuliare. Ich cena je 40 €.

  • Prírodný materiál, maximálne príjemný a pohodlný na nosenie
  • Okuliare s dreveným rámom nie sú až tak rozžeravené ak ich ponecháte na slnku na rozdiel od tradičného kovového rámu

 Ďalej sú to tradičné pilotky. V tomto eshope nájdete pilotky značky Aviator Pilot Big. Mne sa najviac páčia tieto, ktoré môžete vidieť dole nižšie na fotke. Slnečné okuliare Aviator Pilot Big majú fialové dymové sklá a zlatý rám. Tieto pilotky majú extra veľké sklá a špeciálne dvojité pánty, ktoré zabezpečia, že padnú každému. Sklá majú UV filter 400 pre spoľahlivú ochranu pred slnečným žiarením. Pilotky sú UNISEX, takže sú skvelým módnym doplnkom a tou správnou voľbou na doladenie celkového vzhľadu v každom ročnom období. Dodávajú štýl. Cena 12 €.

Pamätám si, že keď som mala 11 alebo 12 rokov, tak všetky moje kamarátky nosili Wayfarery. Proste to bol taký ošiaľ, ktorému som ja nikdy neprišla na chuť. Sú to pekné okuliare, ale nikdy som nebola dáko "zažratá" za nimi. Mojimi favoritkami v tomto eshope sa stali tieto ružové, keďže ja milujem ružovú farbu. Niečo na taký Barbie štýl. Štýlové okuliare Wayfarer s čiernymi dymovými sklami a ružovým lesklým rámom so striebornými doplnkami sú štýlový módny doplnok. Okuliare sú vyrobené z kvalitného trvanlivého plastu pre dlhú životnosť. Sklá majú UV filter 400 pre spoľahlivú ochranu pred slnečným žiarením. Slnečné okuliare Wayfarer sú UNISEX a navyše s retro lookom. Prilákajte pohľady kdekoľvek, vďaka klasike, ktorá sluší naozaj každému. Cena je 7 €.

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.