New favorites

Z každej strany sa na mňa valí, že už prišlo leto aké je to super, bude teplo (dva dni), sú prázdniny a pod. Ja s vami všetkými súhlasím, ale s tým že prišlo leto a je vonku je horúco, prichádza niekoľko problémov pre naše telo. Ako prvé je to dehydratácia. Počas dňa ľahko zabúdame na pravidelný príjem tekutín. Pri zníženom prívode vody do organizmu, však môže dôjsť k dehydratácii. No v každom prípade treba napojiť aj našu tvár, pretože dehydratácia hrozí aj jej. Ak máte suchú popraskanú pleť, červené oči a predčasne sa vám robia vrásky, možno za to môže nepravidelný pitný režim. Dôležité je si vybrať tú správnu masku, ktorá bude vyhovovať vašej pleti. Mám tu pre váš jeden overený typ, ktorý vám pomôže, aby vaša tvár bola hydratovaná a vyživená.
Tým zázrakom je textilná 3D hydratačná a vyživujúca maska Dermacol Hydrating & Nourishing Mask. Našla som ju úplnou náhodou na notino.sk a rozhodla som sa ju vyskúšať. Na trhu nájdete 3 druhy. Ten prvý je s extraktom z medu, potom je to extrakt z broskyne a nakoniec tretia masky je z extraktu z čerešne. Všetky tri si okamžite zamilujete, pretože ich aplikácia je jednoduchá a už za 10 minút dosiahnete vynikajúce výsledky! Stačí si len vybrať, či chcete masku určenú na hydratáciu a výživu, hĺbkové čistenie alebo starostlivosť proti vráskam.
Ich aplikácia je veľmi jednoduchá a už za 10 minút dosiahnete vynikajúce výsledky! Stačí si len vybrať, či chcete masku určenú na hydratáciu a výživu, hĺbkové čistenie alebo starostlivosť proti vráskam.

Viac tu: http://www.autoazena.sk/news/textilne-3d-masky-dermacol-dokonala-plet-za-10-minut/
Ich aplikácia je veľmi jednoduchá a už za 10 minút dosiahnete vynikajúce výsledky! Stačí si len vybrať, či chcete masku určenú na hydratáciu a výživu, hĺbkové čistenie alebo starostlivosť proti vráskam.

Viac tu: http://www.autoazena.sk/news/textilne-3d-masky-dermacol-dokonala-plet-za-10-minut/
Táto moja, ktorú môžete vidieť na obrázku obsahuje extrakt z medu, čo ucítite hneď po otvorení. Tá vôňa je okúzľujúca a po odlepení masky je cítiť ešte na tvári. Maska hydratuje, vyživuje, zvláčňuje pokožku a tonizuje pleť. Zároveň ju regeneruje a zjemňuje. Je vhodná pre všetky typy pleti a pre všetky vekové skupiny. Objem alebo hmotnosť je 15 ml a jej cena je rôzna. Pohybuje sa od 2-2,70 €, ale na notino.sk ju nájdete za 2,60 €.
Aplikácia :
Pred samotnou aplikáciou si poriadne vyčistite pleť. Čiže každodenná rutina, nejaká micelána voda + ja si zvyknem ešte opláchnuť tvár. Následne masku vyberte z obalu, ktorý je mimochom malý a praktický (ak idete na dovolenku, určite si ho pribaľte a nezaberie veľa miesta). Priložte ju tvár, napravte všetky záhyby a relaxujte. Je veľmi pohodlná a dokonale sa prispôsobí tvári. Masku by ste mali mať na tvári 10 minút, avšak nič sa nestane, keď ju budete mať dlhšie. Nespôsobuje žiadne alergické reakcie, vôbec ma nesvrbela tvár ani nesčervenala. Po 10 minútach masku odstráňte a opláchnite tvár vodou.

2 komentáre:

Používa službu Blogger.