BODYBLENDZ

Lahodný nápoj z Etiópie si podľa mňa našiel veľa priaznivcom aj odporcov. Ak aj vy patríte k milovníčkam kávy (nechcela som napísať kávopičkám, lebo sa mi nepáči to slovo), tak ako ja a nepohrdnete lahodnej chuti kávy, dnešný článok je pre Vás ako stvorený. Pijeme ju najmä preto, aby nás prebrala a o hlavne ráno, pred odchodom do práce alebo do školy. Nemyslite si teraz, že kávu pijem neustále. Zbožňujem ju a deň s ňou je hneď krajší. Tak či onak, káva má blahodárne účinky pre našu myseľ. Ovplyvňuje moje rozhodovanie napr. aj v drogérií alebo pri nákupe v nejakých eshopoch.


 Práve káva je súčasťou mnohých kozmetických produktov, ktoré sa určené hlavne na boj proti celulitíde. Niekedy mám pocit, že ten boj sa zmení na 3.svetovú vojnu. A on nej sa budú deti učiť v školách. :) Samozrejme, žartujem. Celulitída postihuje okolo 85% žien po celom svete, a to nie len tie s plnšími krivkami. Môžu ju mať pokojne aj chudé baby, pretože celulitída je dedičná. V dnešnom článku by som sa s Vami chcela podeliť o super produkt, ktorý testujem už pár týždňov. Je ním kávový peeling značky Body Blendz, ktorý mám z eshopu happystore.sk.

 Peelingy Body Blendz sú určené pre suchú, mastnú, zmiešanú ale aj citlivú pleť. Ich zloženie je zároveň vyskladané tak aby uspokojilo potreby aj tej najcitlivejšej pokožky. Ich základnou ingredienciou je 100% vysoko kvalitná káva Arabica, ktorá je doplnená čisto prírodnými ingredienciami ako kokosové vločky, hnedý raw cukor, morská soľ, ovsené vločky, za studena lisované oleje. Neobsahujú žiadne umelé prísady alebo konzervačné látky a sú navrhnuté tak, aby pomáhali v boji proti celulitíde, striám, akné a ekzémom


Ja som si v balíčku happystore našla  Kávový peeling- Cukrový Suga daddy. He'll look after youSuga Daddy vie ako sa správať k svojej čajočke. Z tohto luxusného cukrového peelingu bude vaša pleť hebkejšia, sprcha bude zážitok a život bude o trochu sladší ako doposiaľ. Je vysoko hydratačný, perfektný na redukciu a zmiernenie jemných  žiliek. Po otvorení balenia som okamžite zacítila intenzívnu vôňu kávu.  Zrniečka sú tmavej aj svetlej farby. 

V porovnaní s MARK Scrub alebo Pimp your body sú zrniečka väčšie. Musela som si dávať pozor na tvár, keďže pred pár týždňami sa mi objavili na tvári hnusné vyrážky a začervenania, na ktoré som musela brať antibiotiká. Nebolo to samozrejme spôsobené z tohto peelingu, ale z kozmetiky MARYKAY. Avšak pomocou tohto peelingu si viete spraviť perfektnú masáž celého tela. Teda, aspoň mne to prišlo príjemné a pokožka ostala krásne jemná. Keďže som peeling vyskúšala aj na tvár, tak perfektne odstránili odumretú kožu, nespôsobila mi žiadne alergické reakcie, odstraňuje baktérie a makeup, pomáha pri liečbe strii a akné, pomáha pri zmierňovaní ekzémov a má protizápalové a antioxidačné účinky. Pri použití sa mi samozrejme pár zrniečok dostalo aj na ústa, tak som ochutnala a musím povedať, že má veľmi príjemnú sladkú chuť. Samozrejme si ju nebude zalievať ráno, ale budem ju používať len na telo.

Použitie : 
Pred použitím peelingu si pleť najprv opláchnite pomocou teplej vody, počas toho ako je vaša pokožka ešte stále vlhká si na prsty naneste trochu peelingu a vmasírujte si ho do pokožky. Sústreďte sa na oblasti pokožky s drsnejšími záhybmi, ako sú lakte, kolená a chodidlá. Vyhnite sa citlivým oblastiam alebo poškodenej/narušenej koži. Krúživým pohybom prstov vmasírujte do pokožky tento exofoliačný peeling na odstránenie odumretej kože, nechajte ho postáť 5 až 10 minút, a následne peeling opláchnite, uistite sa, že ste ho celý zmyli.

Vyskúšali ste už niekedy kávový peeling ?  

1 komentár:

  1. I enjoyed reading your blog. This is pretty cool. I also have blog where i Post 5 Ultimate Facial Care Products to Get from BodyBlendz.com Visit my blog and get multiple deals & discounts with BodyBlendz Promo Code.

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.