Fortune Favours The Brave

Po piatich dňoch krásneho teplého počasia, keď som sa mohla "grilovať" na slniečku (stále som biela ako stena a absolútne ma neopálilo) prišiel upršaný víkend. Aspoň mi nebude ľúto, že sedím nad testami z autoškoly a môžem sa venovať aj blogu. Presne o 10 dní mám skúšky a už teraz som vystresovaná ako ich spravím. Najlepšie na tom celom je to, že 3 dni po skúškach mám narodeniny. To len mne tak mohlo vyjsť. Avšak, dnešný článok nebude vyplakávanie nad tým, ako spravím skúšky, ale bude to recenzia alebo skôr tip na líčenie na paletku Makeup Revolution London Fortune Favours The Brave, ktorú mám z eshopu parfemy-elnino.sk. 
Nájsť kvalitnú paletku je niekedy naozaj fuška. My, ženy, sme náročné a nie všetko sa nám páči či vyhovuje. Niekedy šliapneme vedľa a nedopadne do dobre. Kúpime si nekvalitnú paletku a preto je líčenie nie vždy vydarené. A preto sme tu my, beauty blogerky, aby sme pre vás testovali čo sa dá a aby ste zbytočne nemuseli míňať peniaze na produkty, ktoré za to až tak nestoja.
To sa tejto paletky vôbec netýka. Nájdete ju v spomínanom eshopy parfemy-elnino.sk za super cenu a určite stojí za vyskúšanie.  Testujem ju už pár týždňov a vytvorila som s ňou kopu líčení, či už denných alebo večerných. Som si istá, že si ju zamilujete aj vy. Značku Makeup Revolution Vám určite nejak špeciálne prestavovať nemusím. Bola založená v apríli 2014 a ihneď si získala veľkú obľubu u mnohých žien. Každý mesiac uvádza na trh nové výrobky, ktoré reflektujú nové trendy v dekoratívnej kozmetike.
  Limitovaná paletka očných tieňov pre ženy od Makeup Revolution bola vytvorená v spolupráci s britskou blogerkou. Má krásny zlatý obal, na ktorom vidieť pekné logo Makeup Revolution, vo vnútri je zrkadlo a menší aplikátor na tiene. Zlatá paletka obsahuje 30 tieňov, medzi ktorými nájdete matné aj trblietavé odtiene. Farby si živé a krásne, korešpondujú s fotkami na stránke. Nájdete v nej nude a hnedé odtiene vhodné na bežné denné nosenie, ale aj tmavšie a výraznejšie, ktoré sú vhodné najmä na večer. 
Paletka je vhodná ako pre pokročilých tak aj pre začiatočníkov. Veľmi dobre sa s ňou pracuje, tiene sú dobre pigmentované. Pri líčení vôbec nepoužívam bázu pod očné tiene a môžem povedať napísať, že líčenie mi vydržalo celý deň. Takisto sa mi veľmi páčia názvy tieňov. Neraz si odtieň vyberám práve podľa toho, ako sa chcem cítiť.  
Pripravila som si pre Vás dve líčenia s touto paletkou. Oba sú dosť tmavé, skôr večerné. Na bežné nosenie určite nie. Trošku som experimentovala. Ak by sa medzi Vami našli nejakí hejteri, vopred upozorňujem, že nie som žiadna profíčka, učím sa líčiť sama a nemám žiadne kurzy. 
1. líčenie = odtiene 16 Caffeine Fix, 25 Favour, 1 Glimmer
2. líčenie= odtiene 20 Drama Queen, 28 Winning, 18 Pink Diamond, 1 Glimmer

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.