Maybelline riasenka

Neviem ako vy, ale ja som si už tak zvykla na špirály, že bez nej si neviem predstaviť ani jeden deň. Používam ju neustále a aj cez víkend, keď sa teším, že budem mať pokoj od dekoratívnej kozmetiky a moje plať bude aspoň deň dýchať, tak mi to vždy niečo naruší. V niektorom článku som Vám už spomínala, že mám ombré mihalnice (pri korienku sú tmavé a postupne sa zosvetľujú, až na konci ich vôbec nie je vidieť) a práve preto potrebujem riasenku, ktorá by mi mihalnice výrazne predĺžila a krásne zahustila najmä bez toho, aby sa drobila alebo vytvárala hrudky. Je dosť ťažké vybrať takú, ktorá by spĺňala všetky moje kritériá.

Nedávno som v rámci spolupráce s parfemy-elnino.sk dostala možnosť vyskúšať si práve túto modrú riasenku od Maybelline = Maybelline Ultra Fast Volum Express objemová riasenka pre ženy v odtieni: Black. Zo začiatku som váhala, či vôbec mám ísť do toho ale zvíťazila moja zvedavosť a túžba po testovaní novej kozmetiky a tak som sa rozhodla, že ju predsa len vyskúšam. Od Maybelline som už mala veľa riaseniek a tak ako u každej značky, tak aj u tejto majú lepšie aj horšie. Produkty značky Maybelline sa ľahko aplikujú a majú dlhotrvajúci účinok. Sú efektné a v neposlednom rade bezpečné. Vďaka týmto vlastnostiam si získali obrovskú obľubu medzi profesionálnymi vizážistami. Táto patrí našťastie do tej skupiny lepšie. 

U mňa je najväčší problém vždy kefka. Avšak už po otvorení a vybratí kefky vo mne zaiskrila nádej, že ma predsa len nesklame. Neviem ako Vám ale mne kefka tohto tvaru veľmi vyhovuje. Zatiaľ sa mi ešte nestalo, že by riasenka s takouto kefkou bola zlá. Samozrejme, mihalnice až do neba proste nebudem mať ale minimálne viditeľne tmavšie a vytočené áno.
Dodá vašim riasám maximálny objem, bez toho aby ich zlepila či vytvorila žmolky. Patentovaná kefka s trojuholníkovým prierezom má dva typy vlákien - kátke vlákna zaručia nanesenie maximálneho množstva farby a dlhé vlákna riasy perfektne rozčešú. Obsahuje rastlinné výťažky, ktoré vyživujú riasy. Až 3x zväčší objem rias. Preto ak hľadáte riasenku za dobrú cenu, ale ktorá za to naozaj aj stojí a len Vám mihalnice nezlepí dokopy, určite siahnite po tejto.

1 komentár:

Používa službu Blogger.