3 in 1

 AUTUMN
Len čo sa leto blíži ku koncu, začínam sa uchyľovať k typicky jesenným odtieňom – oranžová, červená, hnedá či zelená. Veľmi som sa tešila na jeseň a už som netrpezlivo čakala na dnešný deň. Zbožňujem jeseň. Všetky tie farba, chladné dni, keď sa trasiem pod teplou dekou d tromi pármi hrubých ponožiek a s čajom v ruke. Alebo, keď môžem vyrábať rôzne dekorácie, vyrezávať tekvice či pozerať na Halloween strašidelné rozprávky. Nie horory, ale rozprávky. Totižto, nemôžem pozerať žiadne horory, lebo za jedno sa bojím už len pri pozeraní a po druhé, nespím potom 3 dni. V nie­kto­rých je­seň, vy­vo­láva po­city od­dy­chu, po­city po­koja, kde sa prí­roda pri­pra­vuje na zimný spá­nok. Pre mňa je to čarovné obdobie. Každé z ročných období má niečo do seba a na každom sa mi páči niečo iné, avšak jeseň má v sebe niečo magické. Aj mestá v jesennom daždi voňajú akosi inak. Neviem tú vôňu opísať, no mesto po jesennom daždi vonia jednoducho krajšie. Keď prší, všetko sa mi zdá byť akési pokojnejšie, útulnejšie a nie je nič krajšie, než keď vonku "vymrznem" a potom si dám teplú sprchu, zabalím sa do deky k seriálu alebo filmu s hrnčekom teplého čaju. 

NARODENINY

Jeseň mám obzvlášť rada, pretože s príchodom chladnejšieho počasia a krásne sfarbených listov, je na začiatku jesene udalosť môjmu srdcu blízka. Ak sledujete môj blog už dlhšiu dobu, tak určite viete, že 21. septembra malo moje "bábätko" 4 roky. Veľmi sa teším, že to už ťahám štvrtý rok na blogovej scéne a i keď niekedy nestíham, zbožňujem Vám prispievať články, písať a fotiť. Takže milý blog FemmeStyle, želám ti všetko len to najlepšie k tvojím štvrtým narodeninám. Keďže ťa beriem ako moje malé bábätko (ktoré som asi porodila v 14 rokoch), tak ti prajem pevné zdravie, nech z tvojich záberom ide len šťastie a láska. Taktiež, aby si mal stále toľko skvelých čitateľov, fanúšikov a podporovateľov ako doteraz.  Prajeme ti i mnoho ďalších úspechov, vydarených spoluprác, inšpiratívnych článkov, splnených snov a aby si aj naďalej šíril pozitívnu energiu a radosť. 

NIVEA NOVINKY 

Je toho plný televízor, každá reklama, plný internet, plný Facebook, Instagram. Pred pár týždňami prišla značka Nivea s úplnými novinkami vo vlasovej kozmetike. Nová rada nežnej starostlivosti mlieka a hebkého hodváb. Unavené vlasy bez lesku a sily často trpia nedostatkom hydratácie. Bývajú drsné na dotyk a netvoria jednotnú líniu. Preto nedokážu odrážať svetlo, a tak vytvárať dokonale prirodzené odlesky. Našťastie je tu prvá pomoc! Nechajte svoje vlasy žiariť s novým radom vlasovej kozmetiky od NIVEA. Nájdete v nej šampón, kondicionér a dve bezoplachové špeciality: bezoplachový balzam pre zvýraznenie vlnitých vlasov a uhladzujúci bezoplachový kondicionér v spreji pre prirodzený lesk rovných vlasov. Vďaka NIVEA Hairmilk Natural Shine budú vaše vlasy plné lesku a vitality, či už sú rovné, alebo kučeravé. Pomocou produktov vytvorených na mieru rôznym typom vlasov bude vaša hriva krásne odrážať svetlo namiesto toho, aby ho kvôli nesúvislej štruktúre povrchu vlasu pohlcovala. 

OŠETRUJÚCI ŠAMPÓN A KONDICIONÉR

NIVEA Ošetrujúci šampón Hairmilk Natural Shine spolu s kondicionérom intenzívne hydratujú matné, unavené vlasy bez lesku a navracajú im ich prirodzený lesk a zdravie. Zloženie s prírodne získanými mliečnymi a hodvábnymi proteínmi vlasy regeneruje a posilňuje zvnútra. Zároveň uhladzuje povrch vlasu, aby bol pevný a hladký. Vďaka tomu sú všetky časti každého vlasu ošetrené a na svetlo reagujú tak, ako by mali – prirodzenými odleskami v zdravých a krásnych vlasoch.

VÝRAZNÉ, TVAROVANÉ A LESKLÉ VLNY. VĎAKA BEZOPLACHOVÉMU BALZAMU

NIVEA Balzam pre zvýraznenie vlnitých vlasov premení váš účes na „princeznovsky“ uhladené kučery, ktoré nerozhádže ani vlhké počasie. Balzam hĺbkovo ošetruje a hydratuje vlnité vlasy a dodá im prirodzený lesk. Jednoducho a v priebehu chvíľky vmasírujte do uterákom vysušených alebo suchých vlasov. Čo balzam ešte zvládne?
  • uľahčuje rozčesávanie aj veľmi kučeravých vlasov
  • účinkuje bez ohľadu na počasie (napríklad vlhkosť vzduchu)
  • pôsobí proti krepovateniu
  • chráni pred horúčavou 
 Som s nimi veľmi spokojná, vlasy som mala po použití krásne hladké, nie strapaté alebo ako výbuchu. Keďže si skoro každý deň žehlím vlasom, obrovským plusom je, že balzam pôsobí proti krepovateniu a pred horúčavou. Určite odporúčam ! 

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.