Líčenie s ESSENCE

Líčenie je súčasťou každodenného života takmer každej ženy. Každá má svoju vlastnú rutina, používa rôzne produkty, ktoré jednej vyhovujú, druhej zase nie. Dokonca v dnešnej dobe existujú ešte dámy, ktoré nepoužívajú dekoratívnu kozmetiku vôbec. Veľa žien má problém že nevedia aký typ líčenia sa im hodí alebo sa nevedia líčiť vôbec. Ja hovorím, že všetko je to o cviku a o skúsenostiach. Tak som sa naučila líčiť sa aj ja. Ako u každej slečny, aj moje začiatky boli katastrofálne. Teraz sa na tom smejem, ale kedysi som bola nešťastná. Nehovorím, že dnes sa líčim ako profesionál, ale je to lepšie ako pred 5-6 rokmi. Mojimi začiatkami bola značka Essence, ktorej som verná doteraz a práve s touto značkou bude súvisieť dnešný článok. 

Kozmetika Essence nám prináša jednoduchý prístup k úžasným výrobkom, ktoré nás budú štýlovo, sebavedomo a zábavne inšpirovať k vyjadreniu našej jedinečnej osobnosti. S celou radou prevratných kozmetických výrobkov a sezónou tých naj trendy odtieňov a zložení, budeme vyzerať skvele a naša pleť sa tak bude cítiť tiež! Vyjadrime svoju jedinečnosť s Essence - kozmetickou značkou no.1 v celej Európe! Práve od tejto značky som dostala balíček plný krásnych produktov, pomocou ktorých som vytvorila toto nenáročné líčenie. 
Po vyčistení pleti som si na tvár aplikovala prvý produkt z balíčka, ktorým bola podkladová báza Fresh & Fit awake primer. Veľmi dobre sa rozotiera, má ľahké zloženie, jemnú konzistenciu. Po nanesení je pleť svieža a predlžuje trvácnosť make-upu = s vitamínmi a výťažkami z brusníc. Na zjednotenie celej pleti som použila úplnú novinku, ktorú môžete nájsť v drogériách, ktorou je insta perfect liquid make up. Je v rozkošnom malom balení, ktoré sa pokojne zmestí do kabelky a nezaberie veľa miesta. Zanecháva krásny matný finish, ktorý zjednotí pleť. Viac sa mi páči na tvári bez podkladovej bázy. Deväť rôznych odtieňov je možné zmiešať a prispôsobiť tak, aby vytvorili perfektnú farbu pre všetky typy pleti a určite urobia všetky dievčatá #instaperfect. Dostala som odtieň 30 a úplne mi sadol. Od neho je svetlejší odtieň 10, ale to by som už bola veľmi bledá. Korektor mi bohužiaľ neposlali, tak som použila korektor z paletky Flormar. 
Celý make-up je potrebné zapúdrovať zmatňujúcim kompaktným púdrom. Populárny púder poteší všetky dievčatá, ktoré snívajú o dokonalej, matnej pleti. Jeho zamatovo jemné zloženie sa ľahko aplikuje a zaručuje bezchybnú, matnú pleť, ako od profesionálneho vizážistu. Aby som nevyzerala tak porcelánovo, dodala som líčkam trošku farby s lícenkou matt touch. Lícenka matt touch s jemným púdrovým zložením prináša matný výsledok a pleti dodáva sviežosť a zdravý vzhľad. 
Čo sa týka obočia, tak to o mne viete, že ja si obočie nemaľujem, vždy si ho len vytrhám, aby malo ako taký tvar. Som zástanca prirodzeného obočia a nechápem význam toho, že si vytrhám obočia a naspäť si ho namaľujem alebo ho vyholím a dám si ho vytetovať. Z Essence mi prišiel set na úpravu obočia, ktorý obsahoval dva tiene, aplikátor a tri šablóny, ktoré ti uľahčia vytvarovať obočie do dokonalého tvaru.
Prejdime na oči. Práve na ne som použila novú paletku make your own magic eyeshadow box. Paletka obsahuje 10 odtieňov, matné aj trblietavé tiene, ktoré sa dobre aplikujú. Matné tiene sú perfektne pigmentované, avšak s tými trblietavými sa treba trošku viac pohrať na viečku, aby líčenie vyzeralo dobre. Do záhybu viečku som dala tmavý hnedý tieň, ktorý som rozmazala do stratena. Na celé pohyblivé viečko išiel svetlo ružový tieň a naň trblietavý ružový tieň. Dolnému viečku patril tmavo fialový trblietavý tieň a do kútiku oka zlatý tieň. Čerešničkou je očná linka v pere, originálna japonská náplň uľahčí presnú aplikáciu. Ideálna na cesty. V ponuke v čiernej farbe. Pre princeznú - zvýrazňujúca maskara lash princess. Nová maskara, ktorú už môžete nájsť v drogériách s kužeľovou kefkou vytvorí dramatický pohľad, zvýrazní, predĺži, zatočí a pekne rozčeše riasy. Toto je jedna z mála riaseniek, ktorá mi vyhovuje.
 Úplnou topkou celého tohto líčenia je tekutý rúž colour boost mad about matte liquid lipstick. Dostala som ho v odtieni 04 mad matters, ktorý má také pekné jesenné hnedo červené sfarbenie.Po nanesení ho nemusíte odtlačiť do vreckovky, pretože krásne sám uschne na perách. Počas dňa som ani nevedela, že ho na perách mám, pretože zanecháva taký matný práškový finish. Vydrží na perách počas celého dňa, nerozmazáva sa, vydrží aj pitie, jedenie, bohužiaľ bozkávanie už nevydrží. 
Okrem týchto všetkých produktov mi prišla aj novinky melted chrome eyeshadow v odtieni
03 platinum nights. Pre tmavé, dymové či večerné líčenie ako stvorený tieň s perfektnou pigmentáciou.

Používate značku Essence aj VY ?

2 komentáre:

  1. Patřím k ženám, co se moc nemalujou. Žádný kožní problémy, který bych musela skrývat, nemám, u mě je problém hlavně tvar a barva obličeje. Narozdíl od nejmenovaného amerického politika jsem pochopila, že kydnutím si oranžády na obličej to nespravím. Od Essence mám jednu rtěnku, kterou jsem koupila celkem lacině, a jsem s ní spokojena.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Essence mám veľmi rada, aj keď momentálne doma nemám asi žiaden produkt.. možno korektor :D Ale týmto článkom si ma navnadila na kúpu nejakých produktov :)

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.