Babie leto & TrendItUp

 Tak si sedím v pohodlí mojej úžasnej postieľky s medvedíkom, ktoré som dostala od môjho milého, zabalená v deke s kávou v ruke pozorujem čo sa to deje za mojím oknom. Krásne, slnečné a teplé počasie, plné farebného lístia, ktoré padá zo stromov. Niekto vonku nosí sandálky s holými nohami a ja mrznem. Chvíľu to nevyzeralo, že jeseň vôbec príde. Prvé septembrové dni mi až bolo ľúto, že také krásne slnečné dni musím presedieť v škole. Keď je vonku fajn teplota, v ktorej sa dá dýchať a zároveň sa mi nepotia miesta, o ktorých som nevedela, že sa potiť dokážu, prípadne nedrkocem zubami a netrasiem sa ako osika, mám pocit, že aj tie farby okolo sa vnímajú o čosi lepšie. Hneď z okna mám krásny výhľad na celú moju malebnú dedinku a okolité lesy, ktoré práve teraz naberajú na magickosti. Prvý je červeno-oranžový, druhý žltý a tretí zelený, no vyzerá to ako vystrihnuté z obrázku. Tieto typicky jesenné dni sú proste úžasné.  A potom tiež všetky tie milé či chutné veci, ktoré k tomu patria. Obrovské oranžové tekvice, teplé čaje s medom, pohodlná deka, vlnené ponožky, vôňa škorice, jablkové koláče, hrubý šál, gaštany a listy pod nohami, gumáky na skoky do mláky či pletené svetre. 
Trend It Up 
Značka TrendItUp je jedna z mojich najobľúbenejších drogériových značiek. Značka make-upu pre silné ženy so štýlom a ešte niečím naviac. Mať dokonalý makeup už podľa mňa vyšiel z módy a v dnešnej dobe je to už nuda. Pre všetky ženy, ktoré nechcú byť perfektné, ale osobité. Pre všetky, ktoré nie sú kópiami, ale unikátmi. Pre všetky ženy so štýlom. Tu je vaša make-upová značka : trend IT UP! Takto sa prezentuje najnovšia značka make-upu v obchodoch dm. Je určená ženám, ktoré vedia, čo chcú, čo sa k nim hodí, a ktoré majú svoj vlastný štýl. Ženy s vášňou pre módu a kozmetiku, ktoré sa nechcú podriadiť žiadnemu diktátu vo veciach krásy. Nespomínam ju len tak, pre nič za nič. Od 1.10. prebieha súťaž s dekoratívnou kozmetikou trend IT UP. Stačí len ak odfotíte svoj obľúbený výrobok trend IT UP, túto fotku zavesíte na svoj instagramový účet a ste v hre! Fotku nezabudnite označiť hashtagom #krasnasdm a #ToyotaAygoNaVikend a už len netrpezlivo čakajte, kedy zverejnia výhercov kozmetických balíčkov dekoratívnej kozmetiky trend IT UP a výherkyňu hlavnej ceny – autíčka Toyota Aygo na víkend!
OUTFIT
Outfit, ktorý dnes máte možnosť vidieť, je dosť nezvyčajný, keďže nemám rada zelenú farbu, ale vojenská zelená alebo skôr kaki farba je výnimkou. Cítila som sa v ňom však veľmi pohodlne a sebaisto.  Dlhý KARDIGÁN ROSALEE khaki je pre tieto jesenné dni ako stvorený. Je z veľmi pohodlného nekrčivého materiálu. Zamilovala som sa do neho ešte vtedy, keď som ich počas jari obdivovala na instagramovej stránke manzara.sk. Avšak pri tomto fotení som si pokazila moje obľúbené okuliare, ktoré som mala z letnyhit.sk
Za fotky ďakujem Radke !

3 komentáre:

  1. Máme rovnaký spôsob relaxu, s medvedíkom! :D Veľmi ti to pristane, hlavne tie nohavice ti dokonale pasujú a tiež pekne píšeš :) Rifle mám podobné z tadeto https://bolf.sk/slo_m_Damska-moda_Rifle-11412.html poznáš?

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.