Exotika s Avonom


Príroda každému nadelila iné vlasy a nie každý ich má ideálne, aké by chcel mať. Ale vďaka správnej starostlivosti sa dá s vlasmi veľa urobiť a tým ich vylepšiť. Možno si hovoríte: napeniť, opláchnuť, vyfénovať – veď na tom nič nie je. No predsa sme občas deformovaní zaužívanými postupmi, ktoré vôbec nemusia byť správne. Vlasy sú predsa korunou krásy, preto netrápte svoje vlasy nekvalitnými produktami, ktoré Vám nevyhovujú. V spolupráci s avononline.avon.sk, by som Vám chcela ukázať pár exotických produktov, ktoré si určite zamilujete aj vy. 


Správna starostlivosť sa vždy začína pri umývaní. Nevhodne zvolený šampón môže sťažiť úpravu vlasov, tie sa potom môžu ľahšie mastiť alebo môže byť obtiažne dosiahnuť ich objem, lesk a pod. Šampón vyberajte podľa typu svojich vlasov (farbené, mastné, jemné, suché, vlnité) a podľa účinku, ktorý požadujete (objem, lesk, uhladenie, proti lupinám a pod.) V AVONe som našla veľmi zaujímavý produkt, ktorým je Šampón a kondicionér 2 v 1 s grapefruitom, marakujou a vitamínmi. Balenie má 700ml, je naozaj obrovské. Jednoduchý maslový/béžový obal, ktorý zdobí práve exotické ovocie, ktoré je súčasťou šampónu a kondicionéru. Šampón a kondicionér v 1 s vitamínmi E, B3 a B5 a vôňou grapefruitu a marakuje. Vhodný na viacero typov vlasov, najmä však pre farbené a poškodené. Dodáva vlasom zdravý vzhľad už od prvého umytia, osviežuje vlasy, obnovuje stratenú hydratáciu Účinok: Zloženie je plné vitamínov, ktoré pomáhajú vyživovať vlasy, a zanecháva ich obnovené a hebké. Šampón a kondicionér v 1 odstraňuje prebytočnú mastnotu, nečistoty a zvyšky stylingových výrobkov. Pomáha zvýšiť objem jemných vlasov a zanecháva ich poddajnejšie. Použitie: Naneste na vlhké vlasy, speňte a opláchnite. V prípade potreby opakujte. Je naozaj úžasný, vlasy sú po ňom jemné krásne voňavé, avšak jedinou nevýhodou je konzistencia. Je až príliš hustý a dosť ťažko sa "vytláča" von. 

Pri exotickej vôni grapefruitu a marakuji ostaneme, pretože výborným produktom je aj Maska na vlasy s grapefruitom, marakujou a vitamínmi. Maska na vlasy s vôňou grapefruitu a marakuje. Vhodná na farbené alebo poškodené vlasy. Obnovuje zdravý vzhľad vlasov, regeneruje vlasy, zanecháva ich poddajné.  Maska na vlasy obohatená o vitamíny pomáha hydratovať vlasy a zanecháva ich silnejšie, hebkejšie a lesklejšie. Okrem toho budú po použití masky poddajnejšie a nebudú rozlietané ani krepovité. Tak ako aj predchádzajúci produkt, tak aj s týmto som maximálne spokojná. Krásne vlasy prevonia a posilní ich. 
Posledným produktom je zázračná vecička, ktorá úžasne vonia a spraví zázraky s vašimi končekmi. Sérum na suché končeky vlasov. Keďže ja si skoro každý deň žehlím vlasy, inak by som vyzerala ako levica, (to o mne viete a môj kaderník a pri každej návšteve, že ostrihať dohola za trest) moje končeky dosť trpia sú suché.  Práve toto sérum je pre ne ako dar z nebies. Vychutnajte si silnejšie a lesklejšie vlasy! S provitamínom B5 a technológiou Multishine. Zaceľuje rozštiepené končeky a zanecháva vlasy na pohľad zdravšie a lesklejšie. Vhodné na všetky typy vlasov.  Naneste po umytí vlasov šampónom. Pre najlepšie výsledky používajte celú líniu.

1 komentár:

  1. Škoda, že ten šampón není jenom šampón :( nemám moc ráda 2v1, ale ta vůně by mě určitě lákala. Nejvíc mě zaujalo to sérum na suché konečky:). Já mám olejíček na vlasy a popravdě nevím jestli to úplně něco dělá, ale pěkně to voní :D

    Shard of Dreams

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.