Naparovacia tableta

Množstvo vitamínu C ocení nielen imunitný systém, ale i pokožka. Vo väčšine citrusov sa navyše nachádza aj vitamín A. Céčko a áčko patria k najpracovitejším antioxidantom. Čo slnko, cigaretový dym, umelé svetlo a stres vo vašej pokožke zničia, to citrusové plody opravia. V dnešnom článku mám pre vás typ pre dokonalé citrusové osvieženie a vitamínovú bombu pre vašu pleť s množstvom vitamínu C, ktorým je Vitatab - pleťová naparovacia tableta, ktorú mám zo soaphoria.sk
Aloe vera, ktoré pôsobí ako prírodný zvlhčovač, dodáva vlhkosť všetkým vrstvám kože. Pracuje podobne ako steroidy, ale bez vedľajších účinkov a má protizápalové účinky. Zvyšuje normálne bunkové množenie, čím urýchľuje regeneráciu. Pomarančový kvet zaručene zbaví stresu, stimuôuje nielen po psychickej alebo aj po fyzickej stránke. Limetka, grapefruit a citronát blahodárne pôsobia na nervovú sústavu. stimulujú psychiku. Práve všetky tieto zdravé veci, kôru citrusových plodov a olej z aloe vera obsahuje zázračná naparovacia tableta, ktorá je vhodná predovšetkým pre normálne až suchú pleť, dehydratovanú pleť. Tableta predstavuje tuhú formu naparovacej pleťovej vody určenú na otvorenie a prečistenie pórov, hydratáciu, upokojenie, revitalizáciu a osvieženie, podá pomocnú ruku pri ošetrení rôznych estetických problémov pleti podľa jej typu. Využíva sa ako doplnková starostlivosť o pleť, t.j. na pravidelné čistenie, hydratáciu a pod. 
Aplikácia je taktiež veľmi jednoduchá. Naplňte stredne veľkú nádobu horúcou vodou a vložte do nej tabletu. Tab začne šumieť a uvoľní obsiahnuté aktívne látky do vody a následne do vodnej pary. Nakloňte hlavu nad vyvíjajúcu sa paru a prikryte uterákom. Nechajte pleť naparovať cca 10-20 minút a následne osušte tvár. Odporúčam použiť 1 – 2 razy týždenne. 

Nespôsobuje žiadne alergické reakcie ani nič podobné. Ako môžete vidieť na obrátku, tak v balíčku mi prišli dve kocky tabliet. Majú žltkastú farbu a veľmi príjemnú citrusovú vôňu. Zvyknem si pleť naparovať dosť často a práve tieto tablety mi prišli vhod. Pleť je po použití krásne jemná, taká napapaná, hydratovaná a upokojená. 

1 komentár:

  1. Naparovanie praktizujem len pri upchatom nose. Inak ma to nelaka a ani to pre vsetky druhy pleti nie je vhodne. Velmi lahko mozu na tvari popraskat zilky.
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.