Citrusová bomba

Veľkú časť pozornosti na blogu venujem práve pleťovej a telovej kozmetike. Krémujeme ju, masírujeme, skúmame jej stav. Už malé odchýlky od “normálu” nás vedia znepokojiť do takej miery, že hneď pátrame po vhodnom ošetrujúcom prípravku. Občas vyplašíme priateľa či rodinu maskou, takmer každý deň nanášame a odličujeme make-up a mnoho ďalších vecí, ktoré stvárame s našou pokožkou. V takýchto letných teplách dňoch sa zameriava hlavne na sprchovanie a používanie telového mlieka. Avšak, ak sa chceme cítiť vo svojej koži dobre, nemali by sme zabúdať ani na telové peeling. Mám pre vás menší typ pre skvelý telový peeling, ktorý nájdete na soaphoria.sk.  

Citrusová bomba - organický soľný telový peeling. To pravé, nefalšované osvieženie a povznesenie ducha vďaka životabudičom v podobe esenciálnych olejov citrusových plodov. Jedinečná ovocná kombinácia šťavnatého pomaranča, mandarínky, citrónu a ružového grapefruitu zaručene zbaví telo stresu a dodá pozitívnu energiu na celý deň. Silice z citrusových plodov sú vhodné na ošetrenie mastnej pokožky kvôli sťahujúcim účinkom. Zlepšujú tonus pokožky a nastavujú rovnováhu v tvorbe kožného mazu. Celotelový jemnozrnný soľný peeling s pridaním organických olejov a masiel, vhodný na všetky typy pokožky. Pokožku čistí do hĺbky, šetrne odstraňuje odumreté bunky z jej povrchu, tým ju zanecháva čistú, prirodzene obnovenú a žiarivú. Pridané esenciálne oleje napomôžu svojimi aromaterapeutickými účinkami a vzácnymi vlastnosťami. Zabojujú proti únave a povzbudzujú telo, resp.  upokojujú nervy a doprajú telu relax. Obsiahnuté oleje a maslá sú známe zvláčňujúcimi, hydratačnými a ochrannými účinkami, čo ocení najmä namáhaná a vysušená pokožka.
Používať peeling môžete aj vo vani aj v sprche.  Do sprchy: Prstami naberte primerané množstvo a krúživými pohybmi vmasírujte peeling do pokožky celého tela, hlavne na suché miesta ako lakte, chodidlá a kolená. Po exfoliácii ostane na pokožke nemastný olejový film, preto nie je potrebné použitie hydratačného krému. Do vane: Prstami naberte primerané množstvo výrobku a pridajte do kúpeľa a po rozpustení pripravíte olejovo-soľný kúpeľ k úžasnému relaxu. Určené na použitie dva až trikrát týždenne.
Po otvorení som okamžite ucítila tú krásnu citrusovú vôňu. Konzistencia je peelingu je taká redšia, má cukrový charakter, avšak kryštáliky nie sú veľmi hrubé, čiže ho pokojne môžete použiť aj na tvár. Vaša pokožka bude na dotyk i pohľad hladšia. Žiadne drsné lakte, kolená alebo členky. Zbavíte sa vrstvy starých kožných buniek. Ich nedostatočné odlupovanie spôsobuje upchávanie pórov a ich následne zanesenie nečistotami alebo infekciami. Minimalizujete výskyt upchatých pórov. Akné a rôzne kožné výsevy typické pre oblasť dekoltu, krku a chrbta sa výrazne zmiernia, až vymiznú. Rýchlejšie sa zbavíte nerovnomerného opálenia, nevzhľadných pigmentových škvŕn, zjemnia sa aj škvrny objavujúce sa s vekom.

1 komentár:

  1. Já používám od této značky dětský krém na opruzeniny a mangové máslo. Oboj si nemohu vynachválit. Navíc jde o NT kosmetiku, což je super pro ekzematiky. :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.