TROPICANA

Leto je jedno z tých období, kedy skoro každá kozmetická značka príde na trh s nejakou limitovanou edíciou. Tak ako na Vianoce prevládajú vône vanilky, škorici a medu, tak v lete sú to citrusové vône, ktorých úlohou je osviežiť a zanechať peknú vôňu. Slnko a vánok vo vlasoch, vôňa slanej vody, tropické ovocie a koktejly, bezstarostná pohoda, nekonečne dobrá nálada! Život je jednoducho krajší v lete, dokonca aj naše problémy zvládame lepšie v lete ako v iných ročných obdobiach. Počas takýchto horúcich dní musíme upokojiť vystresovanú pokožku pri slnení a ja mám pre vás super typ ako na to.

Je ním SKRÁŠĽUJÚCI OLEJOVÝ ELIXÍR z eshopu soaphoria.skZažite tú krásu! Úžasne hebká, rozjasnená a prevoňaná pokožka pomocou skrášľujúceho telového oleja. Kombináciou olejov najvyššej kvality sa dosahuje hĺbková výživa a regenerácia pokožky, ktorá po aplikácii ostáva jemná a vláčna. Vďaka pridaným prírodným pigmentom ju krásne rozžiari.Ideálne poslúži na upokojenie vystresovanej pokožky po slnení. Aplikácia je veľmi jednoduchá. Primerané množstvo prípravku naneste krúživými pohybmi na pokožku tela a nechajte vstrebať. Elixír je určený na každodenné použitie a pre všetky typy pleti. Pri aplikácii sa vyhnite oblasti očí. Pred prvým použitím sa odporúča previesť tzv. Patch test, t. j. aplikovať a otestovať kozmetický prípravok na jeho znášanlivosť na malej plôške pokožky, najlepšie na zápästí a počkať 24h. Touto metódou sa môže predísť nástupu alergických reakcií a precitlivenosti na daný výrobok. Ak po aplikácii sa prejaví alergická reakcia, povrch pokožky zmyte vlažnou vodou. 
Ako môžete vidieť na obrázku, tak elixír má oranžové sfarbenie a obsahuje fialové trblietky. Taktiež má olejovú konzistenciu, veľmi dobre sa nanáša na pokožku. Trblietky ostanú na pokožke aj po aplikácii a na opálenej pokožke to vyzerá veľmi pekne. No a tá vôňa je tak nádherná. Milujem citrusovú vôňu. Pripomína mi to vôňu banánu, kiwi a fíg. No proste nádhera. 

1 komentár:

  1. Mám doma taky tento olej ještě s parfémem a sprchovou pěnou a musím pochválit tu nádhernou vůni. Soaphorii se tahle limitka fakt povedla.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.