REVOLUTION

Sociálne siete a teraz tak populárny Instagram ovplyvňuje priamo aj nepriamo životy každého užívateľa. Sledujeme najnovšie trendy v móde, v líčení, typy na cestovanie, chceme mať pekné fotky, zladený feed a lajky od followerov. A z ďaleka sa to netýka len nás blogerov a influencerov, ale aj bežných smrteľníkov. Každý sleduje to svoje, čo ho najviac zaujíma. My, ženy, asi najviac obľubuje fotky oblečenia a líčenia. Práve pri jednej takej fotke mi napadlo, že už dávno sme nemali na blogu nejaké líčenie.
Pred pár dňami mi starká kúpila Revolution paletku očných tieňov – Re- Loaded Palette – Iconic Vitality, ktorú som objednala zo stránky pinkpanda.sk. Ak túto stránku nepoznáte, atak určite sa na ňu pozrite, pretože tam nájdete kopu kvalitnej kozmetiky za super ceny. Počas každého mesiaca majú nejaké zľavy, akcie či výhodné ponuky. V ponuke si môžete vybrať spomedzi viac ako 147 značiek a 12 831 rôznych výrobkov.
Značka Revolution je jedna z tých, ktoré dokazujú to, že nízka cena a super kvalita naozaj môžu ísť bez problému spolu! Okrem toho, že majú krásne paletky, taktiež vás môžu zaujať tekuté púdre, rúže a špeciálne edície, ktoré si nemôžete nechať ujsť. Paletka sama o sebe je v tom klasickom čiernom obale, ktorý zdobí zlatý nápis REVOLUTION. Nachádza sa v nej 15 vysoko pigmentovaných a dlhotrvajúcich odtieňov v zemitých farbách. 11 matných odtieňov a 4 lesklé odtiene. Navyše je to vegánsky výrobok a nie je testovaný na zvieratách.
Vytvoriť si dokonalé celodenné líčenie je práve s touto paletkou veľmi jednoduché. Farebne zladené odtiene, ich dlhotrvajúca výdrž a pigmentácia – to všetko je zárukou vydareného očného make- upu. Vďaka nej vytvoríte líčenie na rôzne príležitosti. Tiene sa ľahko nanášajú a veľmi dobre vydržia na viečku, nezlievajú sa a neopadávajú pod oko. Jej cena je 5,69 €.
Práve na Instagrame som našla zaujímavé líčenie, ktoré som vytvorila pomocou tejto paletky. Či sa mi to podarilo, posúďte sami.
Tiene som vám očíslovala, keďže nemajú žiadne špecifické názvy. Takže, na nepohyblivé viečko som naniesla tmavo hnedý tieň číslo 1. Do záhybu oka som dala ružový alebo skôr fuksiový odtieň číslo 2, ktoré som rozmazala do stratena. Nezvyčajným prvkom líčenia je podkladový očný tieň Magix, ktorý mám z avon.sk. Ten išiel na celé pohyblivé viečko, pretože následne som naň dala trblietavý tieň číslo 3. Líčenie som zakončila očnou linkou Rimmel London Colour Precise, ktorú som si uchmatla u nás v 101 Drogérii a špirálou TrendItUp.
Pleťovka je veľmi jednoduchá, pretože teraz v lete si nedávam príliš veľa make upu. Jediné, čo používam je púder, aby som sa neleskla a na púder mám špeciálny štetec, ktorý mi prišiel z DM Drogérie značky Beetique. Výbava ako pravá make-up stylistka! So štetcami Beetique bude líčenie jednoduché a zábavné. Štetec na púder zaistí presnú a precíznu aplikáciu. Vďaka svojej veľkosti je vhodný pre nanášanie na veľké plochy. Ideálny pre kompaktné a práškové púdre. 

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.