Keď ťa opúšťa zdravý rozum..

Zdravý rozum je niečo, čím sa nemôže pochváliť alebo pýšiť ktokoľvek na svete. V každom kolektíve, či už pracovnom alebo triednom kolektíve sa nájde pár ľudí, ktorí keď prehovoria alebo niečo urobia, tak vám nad nimi rozum zastáva a v hlave sa nám načítava koliesko, ako keď si chceme pustiť pesničku na youtube. Dosť mi táto téma pripomína moju pani progesorku, ktorá ma učila občiansku náuku a vlastne aj filozofiu, pretože ona bola na takéto témy odborník. Vždy sa vedela s veľkou chuťou a elánom sa púšťala do vysvetľovania a veľakrát nás to vôbec nebavila. Práve v súvislosti s filozofiou sa o zdravom rozume pekne vyjadril indický filozof VIVÉKÁNANDA.  "Aby sme sa nejako vyznali v mase nezrovnalostí, ktorú nazývame ľudský život, musíme prekročiť náš rozum, ale musíme to urobiť vedecky, pomaly, pravidelnou praxou a musíme vylúčiť každú poveru. Musíme sa pustiť do štúdia nadvedomého stavu ako do hocijakej inej vedy. Musíme budovať na rozume, musíme nasledovať rozum až ta, kam nás najďalej dovedie a keď rozum nebude stačiť, sám nám ukáže cestu k vyššiemu bodu. Všetky tri štádiá - pudové, rozumové a nadvedomé - si nikdy nesmú protirečiť. Sú časťou jednej a tej istej mysle." 
Prečo práve píšem o zdravom rozume ? Na instagrame stránky odzadu.sk som našla pekný citát o tom, ako my ženy často strácame rozum.
"Ten pocit, keď sa rozprávaš s pekným chlapom a už cítiš, že ako ťa tvoj zdravý rozum opúšťa..."
Určite to, drahé moje, poznáte. Vidíte pekného vysokého chlapa, so širokým úsmevom s hlbokým pohľadom, sem tam si vymeníte pohľady a on príde za vami (urobí prvý krok) a vy čo urobíte ? Chcete sa správať prirodzene a sexy zároveň, ale nejak to nevyjde a strápnite sa. Mne sa to stane úplne stále. Napríklad nedávno mi volal kuriér s tým, že má pre mňa balík. Väčšinou sú kuriéri starší páni, 40+, proste nič pre mňa. Ale tento bol mladý, pekný, tmavovlasý, s hlbokým pohľadom. Bol fešák. Dal mi balík a mala som ešte podpísať papier, že som prevzala balík. Tak som čakala a celý čas rozprával o tom, ako on jazdí iba môj okres a do iných okresov nechodí a nevedel prísť doobeda. Chcela som sa mu prihovoriť, tak som mu povedala, že to nevadí, že je to v pohode. V tom sa na mňa otočil a povedal "Ja telefonujem". Mal v uchu to malé slúchadlo, ktoré som nevidela. No trapas ako hrom. Takže nebojte sa, stáva sa to každej z nás. Ak sa aj Vám stalo niečo podobné, napíšte mi dole do komentára. 
OUTFIT 
Keď chodím do roboty, tak svieti vonku slnko a všetci sa opaľujú a keď som doma, že sa môžem aj ja, tak prší a je zamračené. Avšak jedno pekné popoludnie som vytiahla moja spolužiačku na kávu a bola taká zlatá, že spolu so mnou nafotila nový outfit, ktorý vznikol v spolupráci s bonprix.sk. S týmto eshopom spolupracujem už dlhšiu dobu a vždy som bola veľmi spokojná. Na ich stránke nájdete pekné kúsky, ktoré stoja za to. Narozdiel od iných eshopov majú pri každom kuse oblečenia presnú tabuľku mier. Novým kúskom do môjho šatníka je kimono alebo skôr blejzer s kvetovanou potlačou. Je veľmi z príjemného ľahkého materiálu, na leto ako vyšité. 
Nemám veľmi rada, keď musím chodiť po meste s veľkými a ťažkými kabelkami, takže mojou voľbou sú mini, crossbody kabelky ako je aj táto ružová. Vrchný materiál je imitácie kože. Som s ňou spokojná, avšak vždy si musím brať menšiu peňaženku, pretože moja veľká sa mi do nej nezmestí. 
Posledným zaujímavým kúskom sú okuliare. Čierno - zlaté dámske okuliare "STARS" so širokými tmavými sklami a zlatým rámom, ktoré mám z letnyhit.sk. Kvalitný UV 400 filter ochráni váš zrak. Sú veľmi pekné, majú ich vo viacerých farbách. 

1 komentár:

Používa službu Blogger.