.ľúbiace sa stehná

Jediná vec, ktorá mi na lete veľmi vadí je potenie. Niekto sa potí viac, niekto menej. Je to prirodzený proces každého jedného človeka na Zemi a navyše je v určitej miere zdraviu prospešný, keďže vďaka potu sa zbavujeme škodlivých látok napr. solí, močoviny či kyselín. Organizmus sa potením ozdravuje a očisťuje, pričom potné žľazy sú rozptýlené takmer po celej koži. Najviac ich je na dlaniach, chodidlách, čele a v podpazuží, pričom v podpazuší sú aj aromatické potné žľazy. No ešte horšie ako spotené podpazušie sú úbiace" sa stehná
Ach, niet na ten "fantastický" pocit spotených zlepených stehien, ktoré sa v sukni či v šatách šúchajú o seba a neustále sa objímajú. Na zaparenej či ošúchanej pokožke sa potom tvoria vriedky. Ak nemáte medzi stehnami povestnú "medzeru", určite tento problém poznáte. Každá z nás chce nosiť šaty a sukne, s radosťou vykročiť do práce, do školy či len do mesta na kávičku alebo si zatancovať. Spolu s epancusky.sk vám ukážeme ako predídete nepríjemným zapareninám. 
Počuli ste niekedy o bandaletkách ? Sú to dámske pásky na stehná rôznych vzorov, materiálov či farieb, ktoré pomáhajú ženám po celom svete počas horúcich letných dní. Tieto samodržiace stehenné pásy sú nenápadné a predsa štýlové. 

Ja som mala možnosť vyskúšať ochranný pás na stehná Gabriella  práve z eshopu epancusky.sk. Celý pás je čipkovaný, z veľmi príjemného a jemného materiálu aj na dotyk. Široká ozdobná krajka je opatrená silikónom, vďaka ktorému vám pásy budú pekne sedieť a nebudú sa posúvať. Mnoho žien tvrdí, že ak sú raz stehná objemnejšie, budú sa pásy zošuchovať dole alebo sa budú ohŕňať a stehná sa budú "ľúbiť" tak či tak. S týmto názorom nesúhlasím, pretože pásy držia na stehne ako prilepené a nezarezávajú sa do pokožky. 
Vhodné sú na každodenné nosenie, do štýlových outfitov či počas športových aktivít. Vynikajú elegantnosťou, alebo aj praktickosťou. Navyše tieto čipkované sú neuveriteľne sexySú vyrobené z 90% z polyamidu a z 10% elastanu. V eshope si viete vybrať z troch farieb - čierna, béžová, smotanová. Okrem toho pri jednotlivých kúskoch nájdete aj veľkostnú tabuľku. Viete si vybrať zo štyroch veľkostí. Stačí si len odmerať obvod stehna. Vďaka nim si užijete chôdzu počas letných dní bez bolesti. 
OUTFIT
Tieto šaty mám už od minulého roka a nejak som na ne zabudla. Modrá je jedna z mojich obľúbených farieb a hlavne táto pastelová. Kúpila som ich v Bulharsku na trhu, kde som ich "vykšeftovala" za polovičnú cenu. Na toto leto sú ideálne, vzdušné, dostatočne široké, takže zakryjú aj napapané bruško. Pasujú k lodičkám, ale aj k nízkych topánkam. Ja som zvolila šľapky v neónovej ružovej farbe, ktoré mám beststyle.sk. Celý outfit som doladila kabelkou z bonprix.sk a klobúkom z Pepca. 

1 komentár:

  1. Wow! Great fashion resource.
    How do you always come up with such amazing outfits?

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.