.jesenná skincare s Garnier

Článok vznikol v spolupráci s DM Drogériou.

 Každodenný zhon a starosti dávajú zabrať nie len nám, ale aj našej pleti. Najmä so zmenou ročného obdobia treba dbať na dôkladnejšiu starostlivosť o pleť. Je náročné zvykať si po lete na kratšie dni, chladnejšie počasie, menej slnečných lúčov či na jesenné depresie. Jeseň je obdobie, kedy by sme sa mali zamerať na všetky škody, ktoré napáchali slnečné lúče, dlhé kúpania v slanej či chlórovej vode či prudké teplotné zmeny. Je to zároveň prechodné obdobie, ktoré nás má pripraviť na chladnú zimu. Ako však pripravíte pleť na jesenné obdobie v pohodlí vášho domova ? 

Po lete musíme zaradiť do svojej každodennej starostlivosti precíznejšie čistenie a hydratáciu. Mojou voľbou je Garnier Skin Naturald Hyaluronic Aloe. Myslím, že som vám ho spomínala v nejakej Blogerke v Drogérke, ale nevenovala som mu väčšiu pozornosť. Celá rada Hyaluronic Aloe je výnimočná tým, že obsahuje Aloe vera, kyselinu hyalurónovú a majú krásne tysrkysvo modré obaly. 

Čistiaci pleťový gél jemne a dôkladne umyje celú tvár. Hĺbkovo hydratuje pokožku, príjemne ju osviežuje. Veľmi sa mi páči, že minimalizuje póry a odstraňuje aj nahromadený maz, ktorý vznikol na tvári počas dňa. Obsahuje Aloe vera, kyselinu hyalurónovú a hroznovú vodu. Produkt môžu pokojne používať aj végáni, nakoľko 96 % zložiek je prírodných.  Je určený pre všetky typy pleti a to aj pre citlivú. Navyše krásne vonia. Super novinka, odporúčam. 

Na jeseň začnite používať krémy, ktoré majú iné zloženie ako tie, ktoré ste používali v lete. Zvoľte preto krémy s hustejšou konzistenciou a viacerými výživnými látkami. Z DM Drogérie mi prišiel na testovanie denný pleťový krém Hyaluronic Aloe. V obchodoch môžete nájsť dve varianty tohto krému. Jeden, ktorý mám aj ja, je určený na normálnu a zmiešanú pleť a druhý je určený na normálnu a suchú pleť. Poskytuje hydratáciu  po dobu 48 hodín. Zjemňuje pokožku a dodáva je vlahu. Nemá takú tú klasickú štruktúru ako klasický krém, ale má gélovú konzistenciu. Pleť vyzerá oddýchnutá, prejasnená a jemná na dotyk. 

Pre cielenú hydratáciu je dobré aplikovať hydratačné pleťové sérum alebo si doprajte hydratačnú či regeneračnú masku. Mojím obľúbencom sa stala hydratačná plátenková maska Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe. Obsahuje Aloe vera, ktoré pomáha osvieženiu a revitalizácii pleti a kyselinu hyalurónovú pre extra dávku hydratácie. Pleť bude vyživená, hydratovaná a svieža. Stačí len ak masku rozložíte a aplikujete na vyčistenú tvár bielou stranou masky. Prispôsobte ju kontúram a nechajte pôsobiť 15 minút. Potom masku odstráňte. Prebytočné množstvo vmasírujte do pleti alebo ho odstráňte vatovým tampónom. Maska je jednorázová, vhodná pre všetky typy pleti, vrátane citlivej. 

Vyskúšali ste niektorý z produktov ? 

1 komentár:

  1. Z této řady jsem ještě nic neměla, ale líbí se mi. Nejvíce asi ten pleťový krém.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.