Nail Inspirations #3 = FROZEN

Ahojte !
Pred pár mesiacmi Miss Sporty prišiel na trh s novinkou, ktorú ste si istotne mohli všimnúť v každej drogérii. Sú ideálne pre každé ročné obdobia. V tomto článku vám ukážem jeden tip na krásne zimné nechty = FROZEN. Pod týmto názvom si asi všetci vybavíte rozprávku Ľadové kráľovstvo. Osobne nemám rada také zemité alebo tmavé farby. Skôr preferujem také živé a svieže farby. V poslednej dobe som dosť zaťažená na trblietky. Ak nemáte sklony k umeleckým nechtom, tak stačí ak ich osviežite trblietkami. Veď ako sa hovorí v jednoduchosti je krása. Trošku som predbehla jedno ročné obdobie, ale k nejakému modrému/tyrkysovému outfitu sa vám určite budú hodiť. Oboje som kúpila v DM drogérii, ale nájdete ich aj v 101 drogérii alebo v Teta drogérii. 


1. CLUBBING COLOUR RYCHLESCHNÚCI LAK NA NECHTY
  Ako prvý tu máme samozrejme tyrkysový lak. Tento lak patrí medzi rýchloschúce, čo tvrdí Miss Sporty a majú pravdu. Lak vydrží 3-4 dni bez popraskania alebo vyblednutia. Je dobré ak si dáte viacej vrstiev, pre sýtejšiu a krajšiu farbu, ale jeden deň jednu vrstvu a druhý deň druhú. Zaručene sa vám nevytvoria žiadne bublinky ani nič podobné. Práve tento tip lakov má obrovskú trendy farebnú škálu odtieňov, až 35 krásny odtieňov, ktoré nájdete TU!. Cena : 1,49 €. 
2. Miss sporty candy shine 002 Pink Marshmallow
Druhý je gliterový lak, tak isto do Miss Sporty. Nová rada trblietavých krycích lakov sú ako cukrová horúčka!Tento trblietavý lak je perfektný očarujúce produkt, aby ste vystúpila z davu. Sú mege krásne a určite aspoň jeden musíte mať vo svojej zbierke. Ako všetky gliterové laky je pohroma odlakovanie. Aké si však nechcete zničiť nechty a drhnúť ich vatovým tampónikom ako dlážku v kuchyni určite vám odporúčam "alobalovú metódu". Tieto laky z "edície" Candy Shine sú 3 druhy. Tento krásny svetloružový, MIX zlatých, ružových a čiernych trblietok, ktorý ste už u mňa mohli vidieť (TU!) a svetlozelený. Určite jeden z nich vyskúšajte, odporúčam. Cena : 1,79 €. 
A takto vyzerá konečné dielo : 

6 komentárov:

  1. Kombinácia týchto dvoch lakou je úžasná

    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc hezká kombinace :)
    Laky od miss sporty mám moc ráda, taky to jde na mé sbírce vidět :-D

    Nela z Beauty Charm

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tie sú ale nádherné laky :) dobrá inšpirácia
    https://clodyteenmummy.wordpress.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pěkná kombinace. Akorát bych asi neudělala ten jeden nehet průhledný se třpytkami, ale dala bych tam třeba bílý lak a na to tenhle. :)
    www.catherineribbon.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. wau, vyzerá to veľmi pekne, najmä tá kombinácia oboch lakov :) to je doslova FROZEN :)

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.