Beauty #1

Krásny piatok !
Po veselej Veľkej noci som sa vrátila do školy a zasadli sme do lavíc. Aj som sa tešila, že po týždni uvidím svojich spolužiakov. Ani som som nenazdala  a už je koniec týždňa, a prichádza môj obľúbený víkend. Tento článok bude venovaný mojej kamarátke Lucke,s ktorou mám nemčinu a o pár dní ju uvidíte v novom článku. Podľa fotky ste si už mohli všimnúť, že sa budeme baviť o prípravkoch na vlasy, ktoré mi v poslednej dobre pribudli, a ktoré som testovala.
Ako prvý som testovala suchý šampón od Batiste. Veľa blogeriek tento šampón používalo aj používa. A ja nie som výnimka. Od kedy som o ňom počula, ma veľmi lákal. Dostala som ho v balíčku DM, o ktorom je článok. (DM BOX
O značke BATISTE
 Suché šampóny Batiste ponúkajú okamžitú pomoc pre vaše vlasy! Rýchlo a veľmi pohodlne oživia vaše mdlé unavené vlasy a dodajú im nadýchaný vzhľad aj sviežu vôňu. Už vás nebude musieť trápiť mastný účes alebo vlasy bez objemu medzi dvoma mytiami! So šampónmi Batiste si môžete zaistiť čisté, svieže a objemné vlasy kedykoľvek a kdekoľvek bez toho, aby ste k tomu potrebovali vodu či fén! Suchý šampón Batiste stačí len nastriekať na vlasy, ľahko premasírovať a upraviť ako zvyčajne. Krásne a čisté vlasy s extra objemom tak získate počas minúty!Anglická značka Batiste vám ponúka široký sortiment suchých šampónov, medzi ktorými si môžete jednoducho zvoliť práve taký suchý šampón, ktorý vám bude najviac vyhovovať. Suché šampóny Batiste sú špeciálne navrhnuté pre blondínky, brunetky aj pre potreby farbených vlasov. Očarí vás tiež ich príjemná ovocná či kvetinová vôňa plná sviežosti. Nenechajte si skaziť náladu účesom bez objemu a energie, a dodajte vašim vlasom svieži vzhľad počas chvíľky s pomocou obľúbených suchých šampónov Batiste!
Môj názor : Batiste nesklamal. Dosť som sa obávala toho, že nebude fungovať. Okamžite oživuje a odmasťuje vlasy, dodá im fantastický objem. Skúšala som ho na mastnejších vlasoch a po pár minútach som mala vlasy ako po umytí. Pred použitím som ho poriadne pretrepala a ku korienkom vlasov som ho nastriekala zo vzdialenosti cca 30 cm. Samozrejme som nemerala metrom. :D Potom nasledovalo vmasírovanie do vlasov a upravenie do normálneho stavu. Vôňa je celkom pekná. Ako píšu na obale, je svieža. Nemá žiadnu sladkú alebo výraznú vôňu. Ak máte problémy s vlasmi typu malý objem, rýchlo mastnejú určite Vám odpočúvam jeden zo sprejov Batiste. 
 Ďalšou vecičkou je posilňujúci expresný balzam od L'Oréal Paris Elseve Arginine Resist X3. Čo je na tomto spreji nezvyčajné je to, že má ako keby 2 vrstvy. Jedna je priesvitná a tá druhá krásne ružová = preto sa volá DOUBLE ELIXIR. Na vlasy pôsobia rôzne faktory, ktoré ich oslabujú a nevyzerajú podľa našich predstáv. Práve tento "elixír" napomáha slabým vlasom, aby silneli. Ďalším pozitívom je, že pomáha ľahšiemu rozčesávaniu vlasov. Môžete použiť aj na mokré aj na suché vlasy.
Chráni pred teplom. Každé ráno si žehlím svoje vlasy, pretože nevyzerajú, tak ako by mali. Po nastriekaní na vlasy je žehlenie ľahšie a vlasy tak "nešuštia" pod žehličkou alebo kulmou. Pomáha vlasom, aby mali oslnivý lesk a aby bol Váš účes dokonalý. Pred použitím musíte poriadne pretrepať a aplikovať na vlasy. Má veľmi peknú malinovú vôňu.
 
Ak máte skúsenosti s nejakým z týchto produktov, určite mi napíšte do komentára Vaše skúsenosti a názory. 

7 komentárov:

  1. Šampon od Batiste je nejlepší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Batiste mám ráda, ale objem mi moc nedodávají.
    S láskou Rose :* - zvu Tě na Můj blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvělý článek. Já batiste produkty mám moc ráda vždy dělají to co mají :)
    Simma Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pri mojich suchých kučeravých hustých vlasoch suché šampóny používať nemusím, ale na Batiste som počula veľa pozitívnych ohlasov :) Kika – Blog for smile

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja Batiste šampóny milujem ... skvelé sú aj na konkrétne vlasy - blondýny a podobne :)
    Aďulik Sun

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.