News Mary Kay

 
Koža je jedným z najdôležitejších orgánov nášho tela, pretože nás chráni pred škodlivými vplyvmi či útokmi rôznych baktérií a vírusov. (Áno, mám rada biológiu.) Preto je veľmi dôležitá pravidelná starostlivosť o pleť a jej čistenie. Ošetrenie peelingom je vlastne veľmi dôkladné čistenie pokožky. Použitie peelingu je veľmi prospešné, pretože sa tak z pokožky odstraňujú odumreté bunky , čím sa stáva jemnejšou, pružnejšou a môže lepšie dýchať. Značka Mary Kay uviedla v januári na trh novinku, ktorá sa postará o vašu pokožku.  TimeWise Repair™ Revealing Radiance™ Peeling na tvár je najnovšou inováciou z výskumného centra Mary Kay a ide o perfektný doplnok vašej každodennej starostlivosti s TimeWise Repair.  

Peeling som dostala v takej ružovo striebornej krabičke s nápisom MARY KAY. Pripravuje pleť na ďalšie kroky v starostlivosti o pleť bojujúcej so známkami starnutia. Je dostatočne jemný na použitie dvakrát týždenne, zahŕňa exkluzívnu kombináciu upokojujúcich rastlinných výťažkov. Obsahuje morský extrakt, ktorý účinne hydratuje. Kľúčovým prvkom nového zloženia je kyselina glykolová, ktorá je expertmi považovaná za zlatý štandard medzi alfa-hydroxykyselinami. Peeling využíva viacúrovňový prístup k odstraňovaniu odumretej kože. Kyselina glykolová odstraňuje odumreté kožné bunky z vrchnej vrstvy a zároveň vyživuje nové kožné bunky, ktoré zostávajú. Urýchlenie procesu odstránenia odumretých kožných buniek podporujú účinky kyseliny glykolovej, ktorá posilňuje vlastný proces obnovy mladistvého vzhľadu pleti. Takisto výrazne vyhladzuje pleť tým, že redukuje nerovnosti, ktoré sú spojené so suchším a hrubším povrchom. Pleť vyzerá jasnejšie. Významne zlepšuje štruktúru pleti. Redukuje jemné linky a vrásky.
TIP NA APLIKÁCIU : Pleť dôkladne vyčistite a usušte ju. Peeling naneste na tvár a vmasírujte do pokožky. Stačí naniesť tenkú vrstvu, nemusíte to preháňať. Samozrejme sa vyhnite oblastí očí. Nechajte peeling pôsobiť 10 minút. Potom opláchnite teplou vodou a osušte. Aplikujte dvakrát týždenne, večer, medzi aplikáciami, vždy vynechajte tri dni. Pri používaní glykolového peelingu dočasne zvláštny pocit brnenia. Výrobok však funguje i v prípade, že tento pocit nemáte.
 Môj názor : Po prvej aplikácii bola pleť žiarivejšia, hladšia a pevnejšie. Perfektne odstraňuje odumreté kožné bunky. Je to veľmi jemný peeling a má príjemnú vôňu. Úplne prvýkrát, keď som ho vyskúšala som cítila také svrbenie alebo keby mi mravce behali po tvári v oblastiach, kde som mala nezahojené vyrážky. Potom to už prestalo a tvár ma už vôbec nesvrbí.  Hodí sa pre každú ženu, ktorá chce, aby jej pleť vyzerala lepšie a pre všetky typy pleti. Balenie má 48 g a jeho cena je 64,50 €. Táto cena je približná, pretože na každej kozmetickej stránke sa cena mení. Veľmi som s peelingom spokojná a určite by som ho odporučila Vám všetkým.

2 komentáre:

  1. Będę musiała wypróbować :) obserwuje i pozdrawiam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja som po prvom použití nejaký rozdiel nevidela, ale možno ho ešte použijem viackrát :) pekná recenzia :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.