Piatok s Christianom Greyom

Od kedy prvýkrát prišiel film Fifty Shades Of Grey do kín, tak každá žena by chcela mať doma Christiana Greya. Alebo aspoň niekoho podobného Jamiemu Dornanovi, ktorý sa stal tretím najsexi mužom planéty podľa rebríčku People. Rodák z Írska je ako chameleón a vďaka svojim filmovým úlohám vystriedal už niekoľko rozličných imidžov. Od vojaka až po uhladeného boháča. Práve ako Christian Grey sa zapísal výraznými písmenami na hollywoodsku mapu a tak si ho viaceré fanúšičky najviac zapamätali. Dokonale oblečený, upravený, oholený a s neodolateľným pohľadom. Prepáčte, že sa tu tak rozplývam, ale keď on je naozaj dokonalý. Druhého pokračovania Fifty Shades Darker som sa nevedela dočkať a polroka pred premiérou sme so spolužiačkami plánovali, ako pôjdeme do kina. Deň D prišiel na krásny piatok 17. V kine som bola večer s mojimi spolužiačkami a bolo veľmi dobre. 
 
Ak ste na tom neboli v kine, určite si to pozrite. Je to krásny film, ja som si aj poplakala, lebo niektoré scénky boli dojímavé a ja som veľmi citlivý človek. Okrem toho, že mi slzy tiekli ako hrachy, sa zľaklo celé kino. Neprezradím Vám prečo, ale aj moje spolužiačky sa báli a zľakli sme sa všetky. 
Okrem toho, že sme boli v kine, tak po mesiaci som sa konečne dokopala k tomu, teda Radka ma dokopala fotiť sa. Naše trojhodinové fotenie vypadalo asi tak, že hodinu som ju čakala, ďalšiu hodinu mi robila vlasy a polhodinu sme sa fotili, lebo nám bola zima. Proste to len ja môžem behať po parku v šatách, keď je vonku 1°C. Ale čo neurobím pre pekné fotky. Aj toto fotenie sme chceli poňať trošku so štýlom 50 odtieňov. Nie, nefotili sme žiadne akty ani fotky, kde mám podväzky a ležím iba v podprsenke na chlpatej deke. NIE! Viac Vám o fotení poviem v ďalšom článku, kde uvidíte aj viac fotiek. 

1 komentár:

Používa službu Blogger.