Len trošku k dokonalosti

Každá z Vás, ktorá číta tieto riadky, by chcela mať dokonalú pleť bez vyrážok, fľakov,.. proste dokonalú, zdravú, krásnu, čistú, ktorá dýcha. Niekto sa jednoducho s dokonalou pleťou narodí, no niekto si ju musí vypestovať. Nejde len o to, či si kúpiš vhodný pleťový krém. Pleť si vyžaduje omnoho viac starostlivosti ako si myslíš. Je to však úplne jednoduché, stačí ak sa budeš riadiť pár pravidlami. Najdôležitejšia je čistota a presne o nej sa budeme dnes baviť. Oba produkty mám z notino.sk.
Každé ráno a večer svoju pleť opláchni čistou vodou a použi vhodnú pleťovú vodu. Pre môj typ tváre je najlepšie pleťová voda Garnier Pure micelárna čistiaca voda 3in1. Toto je jedna z mnohých micelárnych vôd od Garnier, ktorá mi vyhovuje a naozaj pomáha mojej pleti. Garnier síce ponúka riešenie nesmierne širokej škály kozmetických potrieb s vysokoinovatívnymi a kvalitnými a pritom cenovo dostupnými produktmi, ale nie každý produkt môže vyhovovať.
Má praktický tyrkysový obal s bielym vrchnáčikom, ktorý môžete zabaliť do kabelky, do kufra či do hocijakej tašky a nezaberie Vám veľa miesta. Takže ak plánujete dovolenku, výlet, služobnú cestu, určite siahnite po tejto micelárke. Je určená pre zmiešanú až mastnú a citlivú pleť. Väčšinou, keď si kupujete micelárnu vodu, kupujete za účelom, že chcete, aby odstránila zvyšky make-upu, nedráždila pleť a neštípala v očiach. Presne toto spĺňa. Skvelo odstráni zvyšky make-upu, vôbec nedráždi pleť, nespôsobuje alergické reakcie, oči vás určite štípať nebudú. Pleť pekne vyčistí a odmastí bez toho, aby ju vysušila alebo stiahla. Ostane krásne hebká, čistá a čo je najdôležitejšie pleť bude dýchať. Určite spĺňa svoj názov 3in1, pretože naozaj čistí, odstraňuje make-up a zmatňuje pokožku. Aplikácia je rovnaká, ako pri každej micelárke. Jednoducho aplikujte na tvár, oči a pery pomocou vatových tampónikov bez šúchania. Nemusíte oplachovať. Micelárka má 400 ml, vydrží pomerne dosť dlho. Jej cena je 4,60€, ale v každej eshope alebo drogérii sa cena mení.
 Druhým produktom je MIXA Anti-Imperfection čistiaca pleťová voda bez alkoholu. Pôvodne som chcela nejaké čistiace tonikum proti akné, vyrážkam, čiernym bodkám, proste na nedokonalosti a táto pleťová to čiastočne spĺňa. Francúzska značka Mixa vznikla pôvodne v lekárenskom prostredí ako kozmetika zameraná výhradne na citlivú detskú pokožku. Výrobky neobsahujú nežiadúce dráždivé prísady ako sú parabény, alkohol alebo farbivá. Vďaka tomu je kozmetika Mixa vysoko účinná v starostlivosti o pleť a predchádza vzniku alergických reakcií.
Pleťová voda neobsahuje žiadny alkohol a je vhodná pre mastnú a citlivú pleť so sklonom k nedokonalostiam. Dôkladne dočisťuje pleť, sťahuje rozšírené póry a redukuje lesk bez vysúšania. Pleť je dokonale vyčistená, zmatnená, bez dokonalostí. Treba ju používať ráno aj večer. Naneste vatovým tampónikom na tvár. Pred použitím fľaštičku pretrepte. Balenie 200 ml a jeho cena je 4,20 €. 
Oba produkty vrelo odporúčam. Som s nimi veľmi spokojná. 

2 komentáre:

  1. Nevyzkoušela jsem ani jeden z této recenze, ale jinak nedám na micelárky dopustit :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mixu jsem nikdy nezkoušela ale od Garnier mám ráda raději tu růžovou. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.