Wedding

Svadobná sezóna síce už bola, ale na svadbu je čas vždy bez ohľadu na to, či je február alebo september. Taktiež sa neplánujem vydávať v sedemnástich, to by bolo podstatne dosť skoro na svadbu. A keby som bola aj staršia, po pánovi ženíchovi je vyhlásené medzinárodné pátranie, pretože je nezvestný.
Minule som práve na stránke ženského magazínu EMMA videla takú fotku s popisom, že "Ak to s tými chlapmi pôjde takto ďalej... Tak si asi vezmem najlepšiu kamošku." Ktovie, všetko je vo hviezdach, ale určite sa neplánujem vydávať za jednu zo svojich kamarátiek. No, ale späť k téme svadba. Každá žena na svete sníva o tom, že keď nastane ten deň D, bude vyzerať ako princezná z rozprávky, ktorá si v kostole či na úrade vezme svojho princa, s ktorým bude mať veľa a budú spolu žiť šťastne až do smrti. Vyzerať ako princezná... Mať dlhú bielu róbu s čipkou a posiate malými diamantmi. Dlhý biely závoj, ktorý by ste niesli po celej uličke a družičky by behali okolo Vás, aby ste vyzerali čo najdokonalejšie. A v jeden magický, začarovaný deň poviete svojmu milému ÁNO! 

 V spolupráci s Manzara.sk sme popracovali na článku pre budúce nevesty. Ak zháňate nejaké svadobné šaty, ktoré by mali byť jednoduché, ale zaujímavé, čítajte ďalej. V eshope Manzara.sk je od mesiaca nová "kolónka" ak to tak môžem nazvať so svadobnými šatami. Nájdete naozaj veľmi pekné kúsky. Od krátkych šiat, až po dlhé, široké róby, s rukávom či bez rukáva,... Mňa najviac oslovili svadobné šaty BEVIN, ktoré by som si na svoj svadobný deň obliekla. Keďže vo svoj deň D, by som chcela vyzerať ako princezná, tak určite by som zvolila širšiu sukňu, ako nosia/nosili princezné. Vrch šiat tvorí veľmi pekná čipka (milujem čipkované veci), ktorá sa tiahne až ku drieku. Tam, kde čipka končí je opasok vykladaný malými diamantmi, ktorý je vzadu previazaný mašľou. Chrbát je z časti odhalený. 
Samozrejme si môžete vybrať aj iné šaty. Ak sa rozhodnete pre nejaké, môžete získať 12% zľavu + dopravu zadarmo pri použití kupónu: WEDDING-12. Vybrať si môžete z viacerých veľkostí. Šaty by Vám mali prísť do 6-8 dní. Čo sa týka cien sú rozmanité. Niektoré sú lacnejšie a niektoré drahšie. Lenže predsa je dobré zainvestovať do kvalitných dobrých šiat, keď sa už vydávate. Napr. Svadobné šaty Bevin, ktoré som Vám ukazovala stoja 990 €.

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.