Intímna móda..

Nechápem prečo si muži myslia, že ženy sa vyobliekajú, namaľujú a vyparádia kvôli nim. Milí páni, nie je to kvôli Vám, ale kvôli tomu, aby sme sa vo výkladoch obchodov pozerali na sebe, aké sme sexy. Byť sexy chce byť každá žena bez ohľadu na to, aké je počasie.
Každá žena by sa mala cítiť vo svojom oblečení hlavne sebavedomo. okrem slušivého oblečenia budete môcť pochváliť padnúcou krásnou spodnou bielizňou. Ponuka týchto „intímnych“ kúskov oblečenia je skutočne široká a v dnešnom článku by som Vám chcela ukázať pár kúskov sexy spodného prádla z eshopu Spodné prádlo Niki. Kúzelné čipky a krajky i detailne vypracované modely prádla. Takúto ponuku spodného prádla nájdete v Nových Zámkoch. 
Najkrajšie, ktoré môžete nájsť sú brazílske nohavičky. Čím sú také výnimočné ? Hovorí sa, že najkrajšie spodné prádlo je to čipkované. Jemná, ženská a nežná čipka s nenápadnou krajkou, ktorá priťahuje nie jedného muža. Ak chcete byť neodolateľné a chutné, určite siahnite po čipkovanom spodnom prádle. Brazílske nohavičky sú výnimočné tým, že sú z veľmi príjemného materiálu a vzadu nájdete práve neodolateľnú čipku. Pri nosení budete mať pocit, že ich nemáte na sebe. Najmä v lete je to najideálnejšie.V letných horúčavách nás doslova irituje každý kúsok odevu navyše. Vo výpekoch, ktoré nás sprevádzali pekných pár týždňov, by sa nejedna z nás najradšej promenádovala vo voľných vzdušných šatách, bez spodného prádla. A prečo nie? Veď podľa odborníkov je to zdravé!
Všetky uvedené nohavičky sú vyrobené z 80% nylonu, 20 % spandex. Sivé prevedenie je vyrobené z bavlny. Každé jedny nájdete v eshope po 4 €. Brazílske nohavičky kombinujú atraktívny vzhľad a maximálny komfort. Brazilky odkrývajú práve toľko, aby Vaše pozadie bolo príťažlivé a aby ste sa Vy vždy cítila skvelo.

2 komentáre:

Používa službu Blogger.