❤ Bozk s Labellinom ❤

Ukážte mi aspoň jednu ženu, ktorá sa nerada bozkáva. Zdieľanie slín z jednej ústnej dutiny do druhej po dlhšiu dobu, neznie práve romanticky. Znie to hrozne. Sama som sa smiala na tej vete, keď som ju písala. Predstavte si však svojho milého, svojho frajera, snúbenca ba aj manžela. Nevideli ste ho celú večnosť a konečne sa stretneme. Krásne a dlhé objímanie. Pomaly sa nakloní k vašim perám a jemne sa ich dotkne. Prvé nesmelé spojenie pier spôsobí, že telom okamžite prebehne vlna vzrušenia, ktorá vás núti nástojčivejšie sa bozkávať a vy máte pocit, že explodujete. Áno, to je ono! Ten pocit, keď sa priblížite k osobe, ktorá vás priťahuje, a vaše pery sa konečne spoja! Najkrajší pocit na svete. Je to pekné, keď to takto "citlivo" píšem, ale je to naozaj zdieľanie slín. Napriek tomu, že takáto výmena tekutín môže byť nechutná, strávi touto aktivitou priemerný človek 20.160 minút svojho života (viac ako 330 hodín).

Pri jednom vášnivejšom bozku môže byť prenesených až 80 miliónov baktérií a nie všetky sú pre vaše telo prospešné. Napriek tomu si všetci isto pamätajú svoj prvý bozk. Či už bol trošku trápny alebo neopakovateľne nádherný, bozkávanie hrá vždy významnú úlohu v začínajúcich románikoch. Najlepšie na celkom bozkávanie je to, že je to príjemné a hlavne sa pri ňom chudne. V dnešnom článku by som Vám chcela ukázať dva super produkty od značky Nivea, ktoré Vám určite zaručia, že vaše pery budú pri bozkávaní neodolateľné. Novinkou na slovenskom trhu sú Labellino Ošetrujúce balzamy na pery, ktoré nájdete v dvoch príchutiach (Malina&červené jablko a Čerstvá mäta).
Ošetruje, hydratuje, vonia. A ako! Ošetrujúce zloženie sa navyše postará o to, že vaše pery budú dokonale hebké a hladké, bez šupiniek a popraskania. Doprajte si dlhodobú hydratáciu a jemný lesklý nádych. Kdekoľvek chcete.

  • Jeho zloženie zaistí intenzívnu starostlivosť a dlhodobú hydratáciu.
  • Vonia po čerstvej mäte.
  • Pery sú vďaka nemu jemné, hebké a lesklé.
  • Dermatologicky testované a schválené.

1 komentár:

  1. naozaj zaujímavý úvod do recenzie :) hihi :)
    ale nové Labellina vyzerajú skvelo :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.