Jeseň s Yves Rocher

Prvé sychravé dni, chladnejší vietor a zmenu ročného obdobia nám spoľahlivo zahlási naša pleť a pokožka. Prvý jesenný mesiac je už za nami. Ani neviem ako prešiel a už začal október a s ním prichádza aj starosti s našou pokožkou. Jesenné počasie je po lete plnom slnka pre kožu novou situáciou a preto treba zmeniť aj prístup a formu starostlivosti. Aby pokožka netrpela, ale udržala si charakter krásy sviežosti. V dnešnom článku som si pre Vás pripravila jesenné prekvapenie, ktoré mám od YVES ROCHER. Pár produktov na tvár, ktoré Vám pomôžu v tomto sychravom počasí. V balíčku som si našla 3 produkty z rady Pure Calmille. Všetky tri vecičky majú krásnu vôňu bio harmančeka. Dokázala by som to mať celé hodiny pri nose a voňať tú krásnu vôňu. Prišli v zelenom balíčku s logom Yves Rocher, ktorý sa páčil aj Zarinke. Bola taká zlatá, že mi zapózovala trošku. (Len pre informáciu, ak máte domáceho maznáčika a chcete, aby Vám takto pózoval, vydierajte ho jedlom. U mňa to tak funguje.) 

Prvou vecičkou je môj každodenný spoločník, ktorého používam každý deň. Odličovač má veľmi pekný jednoduchý dizajn. Sú na ňom kvietky harmančeka. Jemnosť mlieka a sviežosť pleťovej vody sú spojené do jedného výrobku. Jednoduchý krok pre krásu pleti a jej ľahké a rýchle odlíčenie. Výrobok je nevyhnutnosťou pre všetky ženy, ktoré vyznávajú jednoduchosť a prirodzenosť! Harmanček sám o sebe je známy hlavne svojimi upokojujúcimi vlastnosťami. Je pestovaný v La Gacelly podľa zásad ekologického poľnohospodárstva, vďaka čomu pomáhame chrániť nie len vašu pleť, ale i životné prostredie. Neobsahuje farbivá, parabény, minerálne oleje a silikóny. Veľmi dobre odlíči oči a celkovo tvár. Starostlivo ošetruje pleť a osvieži ju. Okrem toho má aj upokojujúce účinky. Je určený pre všetky typy pleti. Jemne odličuje, chráni a zjemňuje pokožku. Aplikujte ráno a večer pomocou vatového tampóniku na tvár a oči. Nie je nutné oplachovať. Obsah balenia má 200 ml.
Tak ako aj odličovač, tak aj tento krém má veľmi pekný obal, na ktorom je harmanček. Obsah balenia má 125 ml. Jemný hydratačný krém na tvár a telo Pure Calmille je obohatený o výťažky z bio harmančeka a kvetinovú vodu z harmančeka rímskeho, vďaka ktorým hydratuje pokožku, zjemňuje ju a poskytuje jej pohodlie, chráni pokožku. Je určený pre všetky typy pleti a pre všetky vekové skupiny. Najviac sa mi na ňom páči, že má reneračné účinky, pleť dokonale ochraňuje a upokojuje ju. 
Posledným produktom je krém na deň a noc, ktorý má jemnú a krémovú textúru, ktorá vďaka svojmu novému zloženiu pleť zjemňuje a ochráni. 91% zloženia je z prírodného pôvodu. Myslím si, že pleť potrebuje byť hydratovaná aj pred náročným dňom aj po ňom. Práve tento krém vám zaručí kvalitnú hydratáciu. Okrem toho pleť ošetruje a upokojuje. Je určený pre všetky typy pleti a všetky vekové skupiny. Obsah balenia má 50 ml. 

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.