Štetce od PinkPanda.sk

 V súčastnosti je na trhu veľké množstvo rôznych značiek štetcov na líčenie. Ale nie je dôležitý názov na rukoväti, ale materiály, z ktorého sú štetce vyrobené. K dispozícií sú štetce s prírodnými a syntetickými štetinami. Ako si vybrať ten vhodný? Rôzne druhy štetín fungujú najlepšie s rôznymi produktmi pre dosiahnutie najlepšieho výsledku. Ja tvrdím, že sa nikdy nenamaľujete pekne, ak nemáte kvalitné tiene, ktoré dobre pigmentujú a kvalitné štetce. Je to niečo podobné ako keď si maliar vyberá tie správne štetce na svoje dielo. Aj vyzážista vyberá správne pomôcky, pomocou ktorých vytvorí na tvári dokonalý make-up. Vizážisti majú k dispozícií veľké množstvo rôznych štetcov a pomôcok, ale na bežné „domáce“ líčenie postačí niekoľko osvedčených pomôcok.

Konečne som si chcela objednať nejakú peknú sadu štetcov, ktoré budú dobrej kvality a nebudú to žiadne "šmejdy" z čínskych eshopoch či hračkárstiev. Preto som si z eshopu pinkpanda.sk objednala sadu 7 štetcov. Čo je na nich zaujímavé je to, že sú na štýl unicorn - Mayani Design. Milujem všetky veci s jednorožcami a tie farby sú naozaj krásne. Ako si môžete všimnúť na fotkách, tak štetce sú v tyrkysovo medenej farbe. Rúčky sú naozaj krásne a štýlovo prepracované, farby jasné a žiarivé, že až na nich môžem oči nechať.

Štetiny sú husté a krásne jemné. Na pleti sú veľmi príjemné. Také sú krásne, že po každom použití ich hneď umývam, aby neboli špinavé. Sada obsahuje štyri štetce na pleť a tri na oči. Mohli by byť zabalené v nejakom spoločnom obale, ale aj takto sú krásne a neodolateľné. V eshope nájdete ďalšie druhy týchto unicorn štetcov napr. modro ružové alebo aj jemne fialové, takže vyberať je naozaj z čoho. 

Čo na ne hovoríte ?

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.