Hurikán

Pozrela si sa niekedy na niekoho a pomyslela si si "ja ťa skrátka milujem"? Ten človek iba rozprával, pohmkával si, pozeral film, čítal knihu alebo sa smial alebo čokoľvek iné a v tej chvíli na ňom bolo niečo, čo ťa prinútilo pomyslieť si :"ja ťa skrátka milujem". Uvedomíte si to obaja a tie chvíle, ktoré spolu zažívate sú nezabudnuteľné. Tie objatia, dotyky, pohľady, kedy bolo počuť len naše srdcia a bozky, pri ktorých som strácala dych. No nič netrvá navždy. Jeseň je dôkazom toho, že sa musíme naučiť nechať veci ísť. Zmieriť sa s tým, že niekedy je proste koniec, a treba zabudnúť. Asi je ten správny čas nechať aj teba odísť. Zabudnúť na všetko. 
Ľudia prichádzajú a odchádzajú do našich životov ako hurikán. Ako letná búrka, ktorá nám nedá v noci spávať. Prídu so zámerom okoreniť alebo skôr ochutiť náš život, no žiaľ ho len skomplikujú a prídu v tú najnevhodnejšiu chvíľu. Najprv je to všetko pekné. Nikdy to nebolo ako z rozprávky, no vždy si počúvala ako musí byť žena silná, ako musí viesť muža, ako má byť krk, aby sa on mohol cítiť byť hlavou. A potom BUM! Mali ste si byť rovnocenní. Bola to veľká láska plná obety, aby ste mohli byť spolu…

Ak ti ten tvoj vysnívaný muž nezavolá, je to preto, že s tebou nechce volať.
Ak ťa nezavolá von, je to preto, že ťa nechce vidieť.
Ak ho nezaujímajú tvoje slzy, čo si preňho vyplakala, nezaujímaš ho.
Ak ťa nechá ísť preč, je to preto, že nechce byť s tebou. 


Ležíš uplakaná v posteli s tým, že Ťa vymenil za novší model a vaša spoločná etapa sa končí. Už to bude len lepšie. Čas všetko napraví. Keď muž chce nejakú ženu, zostane s ňou bez klamstiev, bez výhovoriek a bez komplikácii, nech je to akékoľvek ťažké. Prestaň byť taká naivná a myslieť si, že sa zmení alebo že ho zmeníš ty. Ty nepotrebuješ niekoho, kto ťa nechce a iba by ťa využíval. Žena, maj hrdosť. Musíš sa konečne spamätať, pozviechať sa a žiť život, kde budeš šťastná. Neplač a hlavne, nedávaj si ďalej lámať svoje krásne a úprimné srdce. Zaslúžiš si niekoho, pri kom budeš šťastná, pri kom budeš cítiť, že vaše duše sú spriaznené, že si rozumiete za každého počasia a chvíle. Vstúpil do tvojho života, aby ťa niečo naučil. Naučil ťa, že láska nemusí vždy prísť vtedy, keď ju chceme a keď je všetko dokonalé. Príde vtedy keď sme vnútorne pripravené. No teraz musíš zabudnúť. Lebo to čakanie a všetky tie spomienky ťa zabíjajú. A preto je teraz čas nechať ho ísť. Začni hrať svoju hru. Pomôže ti kamarátka/y, ktoré sa s tým tiež niekedy stretli. Pomôžu ti zodvihnúť sa a netrápiť sa. Všetko zlé je na niečo dobré a to dobré si musíme zaslúžiť. 

Mysli len na to.. 
... jedného dňa príde ON.. pán Pravý ! 
 OUTFIT  
Minulý týždeň som behala v šatách a tento týždeň som už musela vytiahnuť kabát. Toto počasie je nevyspytateľné. Avšak, ja mám veľmi rada svetríky, kabátiky a všetky tie teplé veci, do ktorých sa môžete schúliť. Takýto teplučký svetrík som dostala zo storeinstyle.sk. Je z teplučkého materiálu, bielej farby vo veľkosti UNI. Pohodlný, krásny svetrík, ktorý môžete nosiť aj v zime aj na jar. Čierne nohavice sú z bonprix.com. Sú zo skvelej mäkkej kvality so strečovým podielom, s piatimi vreckami. Čerešnička na celom outfite sú strapcové náušnice od Jewerly by Daniela. Krásne tyrkysovo zlaté náušnice, ktoré sú ľahučké a vôbec ucho neťahajú. Béžové a tyrkysové strapčeky sa dajú odopnúť. 


sveter - storeinstyle.sk, nohavice - bonprix.com, kabát - orsay, topánky - Deichmann, náušnice Jewerly by Daniela, kabelka - jej.sk

1 komentár:

  1. Nádherné náušničky! Vyslovene taký kúsok, ktorý ožiari akýkoľvek outfit 👀
    Čo sa týka zvyšku článku,ja zvyknem často písať práve takéto typy článkov a ty si to veľmi pekne vystihla. Je to taký kolobeh, o ktorom všetci vieme, ale veľmi ťažko to prijímame. Mne sa však časom overilo, že keď pustíš to staré, príde niečo naozaj krajšie a možno to je zase len lekcia, ale vždy ti to môže ponúknuť niečo iné :)
    https://emmareyess.wordpress.com

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.