Zabudnutý balíček

Niekedy sa to môže stať, že zabudnete na balíček. Teda ja som naň nezabudla, pretože tento článok som už mala pár dní, možno týždňov napísaný, len nejak sa mi zapotrošil medzi ostatnými. Produkty som však dobre otestovala, aby som Vám dnes mohla o nich niečo napísať. Balíček som dostala z Mary Kay. Našla som si v ňom dekoratívnu kozmetiku, vďaka ktorej budete/budeme vyzerať skvelo. Aj pri tomto fotení mi pomáhala Zara, ktorá by produkty najradšej zjedla. 
Síce sa nejak špeciálne nemaľujem, do školy max. špirála, ale pri takých väčších udalostiach si zvyknem dať aj linku. Teda samozrejme, ak si nájdem aspoň hodinu na jej urobenie. Pre takéto "udalosti" som si v balíčku našla tekuté očné linky Mary Kay. Tieto inovatívne očné linky kombinujú ľahkosť ceruzky s presnosťou tekutých liniek a poskytujú presné, čisté výsledky. Upútajte pozornosť svojimi krásnymi očami s rýchloschnúcim, dramatickým orámovaním od jedného kútika oka k druhému. V okamihu môžete premeniť denné líčenie na večerné, od decentnej jemnej linky až po odvážne mačacie oči Ľahko vytvoria linku pre decentné až dramatické nalíčenie. Ľahko sa držia v ruke a linka sa vďaka plynulému toku farby zo špicatého aplikátora ľahko kreslí. Všetko v jednom kroku, odolné proti zotretiu, čistá aplikácia. Pri nanášaní kĺžu bez vynechávania, namáhania alebo napínania pleti. Vytvárajú plnšie vyzerajúce mihalnice. Dlhotrvajúce, vodoodolné zloženie. Jediný vec, ktorá mi vadí, že má slabú pigmentáciu. Na viečku necháva skôr šedú farbu ako čiernu. Cena je 16,50 €. 
K linke patria samozrejme aj tiene. Kolekcia očných tieňov, vďaka ktorej je možné miešať a nanášať farby vo vrstvách. Sýte farby s ľahkou konzistenciou, rovnomerné nanášanie, dlhotrvajúce farby, ktoré neblednú a nezlievajú sa do vrások, vhodné pre citlivé oči i v prípade nosenia kontaktných šošoviek. Odtiene sú profesionálne zladené a tiene sa ľahko aplikujú. Každá súprava dokonale sedí do kozmetickej kazety Mary Kay a obsahuje štyri dopĺňajúce sa farby očných tieňov, ktoré sú trendom tohoročného leta. Použite jeden z odtieňov alebo všetky štyri – možnosti sú neobmedzené. Od dymového líčenia na večer k menej nápadnému dennému líčeniu – vytvorte vždy iný vzhľad podľa konkrétnej príležitosti. Tiene zahŕňajú škálu sýtych farieb od matných po vysoko lesklé, jednoducho sa s nimi vytvárajú prechodové efekty a vrstvia sa, takže ich môžete ľahko zintenzívniť alebo utlmiť. Farby z oboch súprav vyzerajú skvelo na všetkých tónoch pleti. Cena je 16,00 €
No a ako čerešnička každého líčenia je rúž. Mary Kay Gélový pololesklý rúž je dlhotrvajúci rúž, ktorý nevysušuje pery. Nádherne vyplní línie pier, príjemne sa nosí, poskytuje jemnú starostlivosť. Odtiene s vysokým obsahom pigmentov dodávajú intenzívnu farbu, ktorá vydrží. Optické častice rozptyľujú svetlo a odvádzajú pozornosť od drobných nedostatkov. Pery si uchovávajú jemnosť a vláčnosť po celý deň. Vďaka priehľadnému okienku na uzávere ľahko nájdete svoju obľúbenú farbu v plnej kabelke i v zásuvke s kozmetikou. 

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.