Balea | Milk & Coconut Spa Set

Blogujem už tri a pol roka a väčšina beauty článkov sa týka práve výrobkov Balea. Určite mi dáte za pravdu, že táto značka naozaj vie čo robí. Jedna z najlacnejší a najkvalitnejší značiek DM drogérie. Pred Vianocami ma DM drogéria potešila balíčkom, v ktorom som si našla Balea Milk & Coconut Spa Set a o ňom bude dnešný článok. Milk & Coconut Spa Set obsahuje hneď tri produkty, ktoré si jednotlivo predstavíme. Celá sada je zabalená v v papierovej krabičke preto je predurčená zaručene ako darček. Poteší každú ženu, ktorá miluje vôňu kokosu a rada si dopraje chvíľku pre seba.
Telové maslo má veľmi dobrú, tuhú konzistenciu. Veľmi dobre sa rozotiera a taktiež sa rýchlo vstrebáva. Maslo používam hlavne po sprche. Pokožku hydratuje, vôbec ju nevysušuje. V týchto zimných mesiacoch je suchá pokožka problémom každej ženy. Práve preto by naša kozmetická taštička či polička v kúpeľni mala obsahovať aj takýto produkt. Vôňa sa drží na pokožke priemerne. Balenie má 150 ml.
K správnemu Spa Setu patrí určite aj peeling. Pre mňa je to najdôležitejší produkt celého balenia. Peeling sám o sebe používam každý deň, hlavne ráno, keď je pleť oddýchnutá. Tento konkrétny má pomerne hrubé a veľké čiastočky. Pre ľudí s citlivou pokožkou nebude zrejme ideálny. Ja osobne ale preferujem hrubšie peelingy. Hrubšie čiastočky vo mne budia pocit toho, že peeling naozaj robí to čo má. Obsahuje olej vďaka ktorému nie je pokožka okamžite po použití podráždená ani vysušená. Po použití je pokožka hladká a hydratovaná. Intenzitu peelingu si viete regulovať sami. Čím väčšiu silu vyviniem tým intenzívnejší bude píling. Balenie má 75 ml.
 Posledným produktom je pena do kúpeľa. Keďže nemám doma vaňu, tak som ju veľmi otestovať nevedela. Avšak má krásnu kokosovú vôňu, vytvorí veľkú penu, takže ak chcete romantiku a kúpať sa až po uši v pene, tento produkt je pre Vás ten pravý. Po vysušený budete pokožku jemne suchú. Balenie má 200 ml.

3 komentáre:

  1. mám veľmi rada výrobky od baley. a zbožňujem kozmetiku s kokosom... a toto vyzerá úplne skvele! krásna recenzia a vďak za tip, pôjdem tento set pohľadať do dmka! :).

    THE WORLD BY KEJMY.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tieto produkty majú také krásne balenie. A určite aj skvele voňajú. :) Celkovo Balea je skvelá, lacná kozmetika a mám ju rada.:)

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.