Letmý dotyk

Naše mamy nám alebo teda väčšine z nás vštepovali do hláv, že starostlivosť o seba je najdôležitejšia. Neznamená to len, mať super oblečenie najnovšej módy a "nakvačkať" na seba xy bižutérie. Dôkladná starostlivosť znamená cvičiť, dodržiavať hygienu a používať kvalitnú kozmetiku. V tomto článku to bude znovu niečo o kozmetike. Do mojej kozmetickej taštičky pribudol nový parfum z avonline.avon.sk. Sloboda duše a nespútaná vášeň pre život. To sú charakteristické prvky novej kolekcie vôní Avon Free pre neho a pre ňu od spoločnosti AVON Cosmetics.
Patrí do kategórie ovocno-orientálnych vôní. Energická a povzbudzujúca zmes ľadovej hruškovej granity, exotickej ľalie tigrovanej a magnetického základu bieleho pačuli a pižma pre ženu s vášňou pre život.
Tóny:
vrch vône: mandarinkový strek. hruškový sorbet. broskyňová makrónka.
srdce vône: exotická ľalia tigrovaná. magnólia. pomarančový kvet.
základ vône: biele pačuli. ambra. vanilková orchidea.
Podľa mňa je to ideálna vôňa na rande. Objatie na privítanie, šepot do ucha? Len do toho! Čím bližšie bude, tým lepšie zachytí v nose vašu jemnú vôňu, ktorá ho omámi a určite Vás pochváli. Viem o čom hovorí. ;) Veľmi pekná a príjemná vôňa, vôbec nie silná. Vôňa citrónu, limetky, mandarínky, grepu či pomaranča pristane každej žene – citrusy sú totiž svieže, nevtieravé a optimistické. Vďaka týmto ľahkým vôňam budete pôsobiť žensky a mladistvo. Balenie parfumu je v ružovo fialovej krabičke, má 50 ml a cena tohto parfumu je 27,00 €. 

Na svojej vôni nezáleží už iba ženám – o perfémy sa zaujímajú čoraz viac aj muži! A tak je to správne. Toaletná voda AVON Free for Him - Pánska novinka je z kategórie aromatických fužérových vôní. Osviežujúcu vôňu tvorí mnohotvárna kompozícia mäty a zázvoru zmiešaná s jedinečnými tónmi listov fialky, zmyselnými pižmami a ambrou. Toaletná voda je ideálna pre osobitého muža, ktorý má jasno v tom čo chce a nebojí sa ísť za svojimi cieľmi. Pre Vášho milého tiež ideálna. Balenie má modrú farbu, 50 ml a jeho cena má 27,00€.


Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.