Ochrana a detox

Svetlá veľkomesta. Koho by nelákali. Keďže ja bývam na dedine, mňa mesto lákalo vždy, ale nevedela by som si predstaviť bývať v takej Bratislave, Prahe či dokonca vo Viedni. Keďže sa povie mesto, tak študentom (ako napr. mne) napadlo sídlo alebo zoskupenie sídiel (už mi šibe zo školy), ale väčšine normálnych ľudí napadnú prestížne galérie, veľkolepé múzeá, exkluzívne obchody, dlhé dni v práci a noci prežité s priateľmi. A tiež dni v práci a noci prežité s priateľmi. Ak ste milovník mestského života, budete si v tomto štýle života lebediť. Bavia nás, lákajú nás. Avšak mestský život nie je len o príjemnom bzukote, ale aj o mnohých faktoroch, ktoré našu pleť stresujú. Vysoká koncentrácia emisií a výfukových plynov, nečistoty a ďalšie látky pleť dráždia. V kombinácii so suchým vzduchom, klimatizáciou, kúrením, ale aj blikaním počítačových monitorov potom vzniká kokteil, ktorý ju zahlcuje a vysušuje. Hydratácia a detoxikácia sú teda nevyhnutné. Naša pleť v meste trpí a práve preto Nivea priniesla na trh novinku URBAN SKIN. Rad výrobkov URBAN SKIN so silnou kombináciou účinných zložiek bol špeciálne vyvinutý, aby bránil pleť pred nežiaducimi účinkami života v meste. V balíčku som si našla 3 produkty, ktoré Vám ukážem. Všetci tri produkty sú s výťažkom z bio zeleného čaju a kyselinou hyalurónovou je správne vyvážená, príjemná na dotyk a pomáha chrániť pleť proti predčasnému starnutiu vďaka odborne zvolenej kombinácii zložiek.
Antioxidačný denný krém URBAN SKIN DEFENCE chráni a hydratuje vašu pleť. Obsahuje antioxidanty, ktoré chránia pred vonkajšími vplyvmi a znečistením. Poskytuje pleti až 48-hodinovú hydratáciu. Vďaka OF 20 je pleť dokonale chránená pred slnečným žiarením. Antioxidačný nočný krém URBAN SKIN DETOX pomáha vašej pleti regenerovať počas spánku. Špeciálna kombinácia antioxidantov pomáha regenerácii pleti. Napomáha detoxikácii pleti. Pleť intenzívne hydratuje až po dobu 48 hodín. PH identické s pH ľudskej pokožky. Oba krémy sú veľmi dobré. Pleť ostane krásne hebká, nie je vysušená.
Nedokonalosti? Žiadny problém! Minútová detoxikačná maska URBAN SKIN DETOX MASK dokonale vyčistí vaše póry. Zloženie s bielym ílom a výťažkami z magnólie pleť čistí intenzívne, ale zároveň šetrne. Zlepšuje vzhľad pleti a znižuje množstvo škvŕn. Okamžite odstraňuje nečistoty spôsobené vonkajšími vplyvmi. Túto masku som si úplne zamilovala, neviem si predstaviť deň bez nej. Po nanesení pleť ostane krásne jemná po celý deň, kým samozrejme na ňu nenasiete makeup. Určite odporúčam aj krémiky aj masku. 

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.