AVON - pleťové masky

My ženy sme už raz také. Hodiny trávime pre zrkadlom v kúpeľni, len aby sme vyzerali dobre. Nakupujeme kopu kozmetiky a oblečenia, aby sme po uliciach chodili ako princezné. Chceme vyzerať dobre či už ideme v piatok na párty, do kina, na prvé alebo dvesto päťdesiate šieste rande, ale najmä preto, aby sme sa páčili samé sebe. Dnes sa budeme venovať špeciálne tej kúpeľni. Mám pre Vás dva typy pleťových masiek, ktoré mám z Avon Slovensko. Vďaka sile prírodných látok bude vaša pleť vyzerať krajšie, bude uvoľnená a čistá. Ušetríte tak čas, ale aj peniaze za návštevu v kozmetických salónoch.

Hĺbkovo čistiaca pleťová maska s výťažkom z harmančeka

Určite aj vy sme mali alebo máte problém s čiernymi bodkami. Mňa už trápia dosť a žiadna maska mi nepomáha. Táto maska sľubuje zbavenie sa čiernych bodiek nadobro ,vďaka hĺbkovo čistiacej pleťovej maske s výťažkom z harmančeka a 0,5% kyselinou salicylovou. Je vhodná pre všetky typy pleti. Preniká do pleti, kde eliminuje čierne bodky, hĺbkovo čistí pleť, predchádza tvorbe nových čiernych bodiek. Má hustejšiu konzistenciu, čo je veľké plus, pretože veľa masiek mi príde, že sú veľmi riedke a zle sa nanášajú na pleť. Táto sa nanáša veľmi dobre. Po nanesení má modrú farbu až napokon celá obelie a uschne. Masku treba mať na tvári 15-20 minút a potom opláchnuť letnou vodou. Nanášajte 2-3 týždenne a tenkú vrstvu. Musím povedať, že maska sama o sebe nie je zlá. Používam ju už štvrtý týždeň a pleť je naozaj svieža a čistá. Tých čiernych bodiek o trochu menej, ale tak uvidím časom, či zmiznú úplne.

Luxusná obnovovacia zlupovacia pleťová maska s výťažkom z čierneho kaviáru

Druhá maska na čierne bodky nie je, ale vyťahuje z pleti špinu a nečistoty, pomáha zlepšiť vzhľad pleti a obnovuje a uvoľňuje. Obnovuje, uvoľňuje a úžasne funguje s ďalšími výrobkami z línie Planet SPA s výťažkom z čierneho kaviáru. Výťažok z čierneho kaviáru je bohatý na hydratujúce proteíny a oleje, ktoré prenikajú do pleti a zanechávajú ju mladistvú, vyživenú a regenerovanú. Pri pravidelnom používaní udržiava rovnováhu pleti. Dermatologicky testované, klinicky overené. Tenkú vrstvu masky treba naniesť na čistú a suchú pleť vyhnite sa oblasti očí a vlasov. Nechajte masku úplne uschnúť (asi 20 minút) a zlúpnite. Používajte jeden až dva krát do týždňa.
 Aké masky používate vy ??

1 komentár:

  1. Tak tú hĺbkovo čistiacu masku musím vyskúšať, vyzerá skvelo. Tiež ma trápia čierne bodky, a keď sa ich zbavím, budem nesmierne rada :D

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.