Čosi na jar

Vyhláste koniec zimného útlmu. Prichádza moje obľúbené ročné obdobie - jar ! Rozkvitnuté stromy, kríky, kvety, nádherne zelená tráva, prvé teplé slnečné lúče po pre mňa nie veľmi obľúbenej zime a takto by som tu dokázala básniť ešte veľmi dlho.  Skrátka je to obdobie, keď sa po studenej zime všetko prebúdza a kvitne, ale aj obdobie, kedy sa môžete vyhrať s módou. V dnešnom článku by som Vám chcela znovu ukázať pár zaujímavých kúskov z eshopu lucystyle.sk, ktoré môžete využiť v tomto krásnom ročnom období. 
Vesty sa mi vždy páčili na iných babách, len nie na mne. Zaujímavé dlhé kabátiky, ktoré sú veľmi štýlové a dajú sa rôzne kombinovať k legínam alebo rifliam. Vesta s kožušinkou vhodná na jeseň, ktorá zaujme už od prvého pohľadu, je tepla krásna a pohodlná. Štýlové oblečenie, ktoré vám ponúkajú sexy a elegantné dámske saka z umelej kože, neboli dlhšie pletené kabátiky. Elegantný dámsky kardigan v rôznych farbách s príjemných úpletových materiálov. Mňa najviac zaujali tieto predĺžené vesty s mierne elastického materiálu, v páse na zaväzovaní. Zaujali ma hlavne tieto tri druhy, ktoré môžete vidieť na fotke svojim strihom, ale aj zaujímavými farbami. 
 Okrem vestičiek sa perfektne na jar hodia aj bundičky. Tieto dve kožené bundičky v bielej a v čiernej farbe vyzerajú veľmi zaujímavo. Krásna a štýlová dámska koženka v čiernej farbe so zlatými zipsmi.Dámska koženková bunda perfektne sadne na postave.Vyrobená z nylonu a nájdete ju vi viacerých veľkostiach. Biela bundička má tiež zlaté zipsy a je vyrobená z nylonu.

1 komentár:

  1. Já se teď snažím šetřit. Koupila jsem si minulý měsíc boty, kabelku, bundu :D

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.