Nežný bozk & Telová pena

"Hoci láska prináša na konci len bolesť, predsa však všetky slzy, ktoré si vyplakal, boli splatené už prvým bozkom."

Premýšľali ste niekedy, prečo sa vlastne ľudia bozkávajú. Zdieľanie slín z jednej ústnej dutiny do druhej po dlhšiu dobu, neznie práve romanticky. Nehovoriac o množstve baktérií, ktoré sa takto prenášajú z úst do úst. Po stáročia sú bozky súčasťou ľudských prejavov náklonnosti a lásky. Bozkávanie je medzi ľuďmi bežné a obľúbené preto, že nám pomáha vytvoriť si hlboký citový vzťah s osobou, s ktorou sa bozkávame. Podľa mňa je to ten najkrajší pocit, aký kedy človek môže cítiť. Vtedy, keď sa spoja vaše a jeho pery, na chvíľu zastane čas a vy ste najšťastnejšia na svete. Nežnými dotykmi pier si dávame najavo svoju náklonnosť a romantický záujem. Ľudia sa bozkávajú od nepamäti a umenie bozku je tiež zapísané v našich génoch.
Aby sme si mohli kúzlo bozku skutočne vychutnať, musia byť naše pery zdravé a hebké. Pravidelná starostlivosť o pery, ako je Labello Balzam na pery, dodá perám potrebnú výživu a zabráni nepríjemným prasklinkám. Na stránke nivea.sk nájdete tri zaujímavé príchute : Blueberry & Cherry Blossom, Coconut Water & Aloe Vera,Vanilla Cakepop. Vaše pery budú vždy pripravené na tie najjemnejšie bozky!Vaše pery budú krásne plné na pohľad a jemne hydratované na dotyk, takže váš bozk bude pre partnera naozaj jedinečný. Aj keď bozkom zasvätíte napríklad celú noc, zostanú vaše pery hebké a odolné voči popraskaniu. Balzam vytvorí na vašich perách ochrannú vrstvu, ktorá ich ochráni pred poškodením mrazom i slnkom. Vaše pery budú vyzerať zdravo a zmyselne – priamo na zahryznutie! Bozk suchými perami môže byť nepríjemne drsný, vďaka balzamu si však každý dotyk užijete naplno.  Už sme rozmaznali pery a mali by sme rozmaznať aj naše telo. 
Musím sa priznať, že vždy, keď mi príde balík tento značky veľmi sa teším, pretože vždy prekvapia. Tentokrát bol balík v sivej škatuľke plnej bieleho peria, v ktorom boli ukryté ich novinky. V balíku od Nivei som okrem týchto vajíčkových balzamov dostala aj dve telové peny. Jedna v krásnom ružovou balení s vôňou/príchuťou divej maliny a bieleho čaju a druhá pena s uhorkou a vôňou s čaju matcha. Obe peny sa perfektne postarajú o Vašu pokožku. Ošetrujte pokožku tela inak. Jemnejšie, voňavejšie, zábavnejšie. Hydratuje do hĺbky, poteší telo i zmysly. Ľahko sa roztiera, nezanecháva žiadny mastný film, pokožku hydratuje do hĺbky a zanecháva ju hebkú na 48 hodín. A navyše takú voňavú! Vyskúšajte nový spôsob starostlivosti o pokožku tela, jemnú a extra krémovú penu, ktorá je vďaka vysokému obsahu hydratačných látok tým najlepším, čo môžete telu i zmyslom dopriať.
Použitie je veľmi jednoduché. Stačí len, keď nádobku poriadne pretrepete, aby sa všetky zložky premiešali. Pena je potom jemná a hustá. Nádobku dajte kolmo a naneste si do dlaní množstvo peny, ktoré zodpovedá množstvu telového mlieka.Penu naneste na pokožku tela a rozotrite ju. Veľmi rýchlo sa vstrebe, takže sa okamžite môžete obliekať. Avšak neoplachujte. Na rozdiel od Ošetrujúcej sprchovej peny s hodvábom a vôňou rebarbory a listov maliníka túto penu neoplachujte.

Vyskúšali ste už novinky od Nivei a Labellino ? 

1 komentár:

  1. Ani jednu novinku som ešte nevyskúšala, ale mala by mi prísť tá pena z divokých malín ta na tú som veľmi zvedavá :)
    THE NOELA

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.