*Halič - Darček*

Ahojte všetci. Poobede 17.decembra, keď som sa vrátila od doktorky (samozrejme iba ja môžem ochorieť dva dni pred vianočnou besiedkou) ma čakali na stole lístky na divadelné predstavenie DARČEK v Haliči.Mám úžasných krstných rodičov, ktorý nás tam zobrali.  Organizoval to Jožo Pročko a prišla aj herečka Andrea Profant. Divadlo začínalo 20.decembra o piatej. 
Celkové vystúpenie bolo viac než úžasné. Stvárnili vlastne život obyčajných ľudí a ich problémy, keď začínajú vianočné sviatky. Nákupy, darčeky, kapor, stromček, peniaze, vianočné vence a všetko možné. Dospelí si mohli zaspomínať na doby, keď písali list Ježiškovi.
 Problém 
  • Miláčik čo by si chcela pod stromček od manžela ?
  • Jožko ja by som chcela prekvapenie :3
  • FAJN ! Kúpim ti elektrickú kosačku 
Celá sála sa z toho veľmi smiala a vlastne mal pravdu. Ale každá žena je taká (aj ja som taká) chceme prekvapenie a sme ako malé deti.
 Predávanie vianočných stromčekov
 Jožo nezabudol zapojiť hľadisko. Vytiahol ľudí z hľadiska a každý jeden sa stal členom jeho rodiny. Nakoniec Jožko s Andrejkou zistili, že vlastne na Vianoce nemusí byť nikto iný iba oni dvaja a ich "dcéra" Zuzka.
 Nechýbali erotické scény
 "Predávame poľské banány" Áno som blondína. Nepochopila som na začiatku, že v Poľsku banány nerastú -_-

 Detské časy, keď sme písali Ježiškovi
Nákupná maniačka
Poznáte to, keď vaši otcovia kúpia mamám darček a zo začiatku sa tešia a potom nastane tá osudová veta : "Jožo to koľko stálo ?" Najprv naznačujú čo chcú, žiadny fake, všetko pravá koža, kožušina a potom to nechcú. To je naša ženská logika ;) Alebo, keď muž naznačuje, že chce rybársku udicu a už deviaty rok za sebou dostane papuče. Ale viete tie veľké s nejakým motívom ako Simpsonovci, žaby ako sp napríklad tieto : 
A keď každú scénku prišiel v druhých. A ja chcem :3
Tak a to je na dneska všetko. Dúfam, že sa vám článok páčil. Môžete sa tešiť na ďalšie články z vianočnej edície. Ak máte otázky, nápady píšte buď do komentárov alebo na facebookovú stránku, ktorú nájdete TU! Môžete sa pridať aj do skupiny pravidelných čitateľov. Mám Vás rada :* AHOJTE :* Želám vám šťastné a veselé Vianočné sviatky, veľa radosti a pokoja.

Žiadne komentáre:

Používa službu Blogger.