Valentínska bozkávačka

THE KISS

Božtek sem - božtek tam. Bozk, ako prejav lásky či náklonnosti by sa síce dalo, keby neexistovali Eskimáci, ktorí si miesto bozkávania trú o seba nosy, či Polynézania, ktorí si pre zmenu vytrhávajú navzájom obočie a mihalnice. AUU!! Už len predstava bolí. Bozky sami osebe sú sladké, mámivé, zdravý. Na začiatku tohoto týždňa som vyhlásila súťaž, ktorú ste všade na FB mohli vidieť. Tá z vás alebo ten z vás, ktorý máte svoju druhú polovičku, ktorú veľmi ľúbite ste sa mohli s ňou podeliť. Niektorý neviete čítať.  
Tak to zopakujem ešte raz. VÝHERKYŇA SÚŤAŽE, BUDE ZVEREJNENÁ V TOMTO ČLÁNKU. Tou výherkyňou sa stáva ..... 
Chvíľka napätia ..
Veronika a Radko, ktorý Veroniku  na 5 výročie 29.10.2014 požiadal o ruku. Prajem vám Všetko dobré, aby ste žili tak, aby Vám nikdy nebolo ľúto dňa, keď ste sa rozhodli spolu žiť. Veď nielen pre svadobný deň sľúbili ste si lásku! A keby predsa trošku dažďa kvaplo na Vašu lásku, vlezte pod odkvap, pritúľte sa k sebe tak, aby Vám svet závidel.
Veronike gratulujem k výhre.
DRUHY BOZKOV
1. Kontroverzné
 Kontroverzné bozky sú naplánované a premyslené dopredu. Dva partneri/partnerky sa dohodnú kedy, kde a ako sa pobozkajú. Príde mi to také odveci sa dohadovať vtedy a vtedy sa bozkáme. Skôr ani neskoro ma nesmieš bozkať... Tieto kontroverzné bozky robia väčšinou modelky, modely ale aj iné rôzne známe osobnosti,kvôli kampaniam. 
2. Pred fotoaparátom
Samozrejme, že každý kto má svojho partnera sa v dnešnej dobe s ním fotí. Je to v modernej dobre, novoveku a teoreticky aj v staroveku (ak počítame s obrazmi, ktoré maľovali maliari pre svojich pánov). Je to milé, keď nemôžeme byť s tým koho ľúbime, ale na fotke ho máme stále. 
 3. Bozky, na ktoré čakal celý svet
Rôzne nástrahy a problémy mali Kate a William. A Nakoniec sme sa všetci dočkali a povedali si svoje "ÁNO". Práve na ich prvý mladomanželský bozk čakal celý svet.
4. Najlepšie miesto na bozkávanie
Najlepších alebo najromantickejších miest na svete je veľmi veľa. Takými miestami sú napríklad : Paríž (Eiffelovka), Times Square, Benátky, Florencia, Francúzska riviéra,... Proste je ich veľmi veľa, kde môžete byť so svojou polovičkou. (Začínam sa cítim ako realitná agentka) :) 

5. Upírie bozky
6. Bozky vo filmoch
Tak a to je na dnes všetko. Dúfam, že sa vám fotky aspoň trošku páčili.
  Môžete sa pridať do skupiny pravidelných čitateľov alebo ma follow - núť na instagrame TU!  Zatiaľ Ahojte :* Mám Vás rada:* 

2 komentáre:

  1. Ďakujeme ti veľmi pekne a dúfame, že nikdy nebudeme ľutovať ako píšeš :P

    Rada by som ťa pozvala na svoju GA ;)
    http://nikkienka.blogspot.sk/2015/01/2-narodeninova-giveaway.html
    S pozdravom
    Nikkienka z !Between us girls

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.