Beauty bag #4


"Ktokoľvek povedal, že peniaze nedokážu kúpiť šťastie, jednoducho nevedel, kde nakupovať." Bo Derek

Ahojte všetci ! Citát na tento deň sa perfektne hodí k dnešného článku. Všetci hovoria, že šťastie a lásku si za peniaze nevieme kúpiť. Lásku si nevieme kúpiť. Teda aspoň nie pravú lásku. Podplatiť môžete nejakého gigola, aby s vami bol týždeň, dva. Dievčatá v mojom veku to podľa mňa nepotrebujú. Ale dá sa šťastie kúpiť. Každá z nás je šťastná, keď si obohatí svoju skriňu alebo ako ja moju kozmetickú tašku. (INFORMAČNE : Ďalší článok bude rozhovor s jednou výnimočnou osobou a potom bude DIY, takže sa máte na čo tešiť). Keďže počasie je nevyspytateľné, raz svieti slnko, potom zase prší, tak ako inak musela som ochorieť a upršaný víkend trávim s týmito vecičkami :
 Dnešný článok bude ďalší Beauty bag a to už 4. v poradí. Teraz kozmetiku veľmi nekupujem, ale niečo sa predsa našlo. Keď som písala prvý Beauty bag, dosť som sa bála, či sa vám bude páčiť, či bude mať sledovanosť, komentáre atď. Našťastie som veľmi rada, že takéto články sa vám páčia. Takže čo budeme dnes "rozoberať" ??
                                     


           Adidas For Women Fizzy energy telový dezodorant 

   Je pre ženy, ktoré túžia po zábave a výbuchu energie v živote. Vôňa je sebavedomá a energetická, popoháňaná svojou dynamikou. Balenie pomocou niekoľkých farebných kontrastov odráža mladistvý a hravý prístup. Podklad má žltozelenú farbu, na ktorej sa vyníma výrazné písmo meniace farbu, kde charakteristická zeleno-žltá postupne prechádza do jahodovo-ružovej farby. Najčastejšie kupujem a používam iba tento sprej. Nemyslite si, že ho kupujem len kvôli tomu, že je značka ADIDAS, ako to niektorý ľudia zvyknú robiť. Je to jediný dezodorant, ktorý robí všetko čo má. Zabraňuje poteniu, krásne vonia. Veľmi som si ho obľúbila, preto kupujem iba toto. Rexona, Nivea, Dove či FA nemôžem používať.  Nemôže sa požívať  na podráždenú a poškodenú pokožku. V prípade podráždenia, musíme okamžite prerušiť používanie.
CENA : cca do 4 €

Christina Aguilera Woman
"Pre ženu, ktorá chce mať dostatok sebavedomia, aby dokázala prejaviť svoju absolútnu ženskosť."

Najnovšia vôňa Christina Aguilera oslavuje povahu ženy – fascinujúcu kombináciu vitálnej žiarivosti a hrejivej zmyselnosti. Christina sa chce spojiť so ženami hlbšie a inšpirovať ich k tomu, aby prejavili to najlepšie, čo v nich je. Pre parfumovanú vodu Woman Christina starostlivo zvolila zložky reprezentujúce jej vlastné kvality, aby pomohla ženám poodhaliť ich vlastnú ženskosť, eleganciu a vnútornú silu. Christina Aguilera Woman sa rozvíja od živých, energických tónov ovocia – šťavnatého ananásu, zlatej hrušky a vitálneho ružového korenia. Žiarivá ovocná kombinácia je intenzívnym úvodom k povzbudeniu sebavedomia. Srdce pozostáva z bielych kvetín, napríklad z tónov nežnej bielej magnólie. Večný a nezameniteľný symbol ženstva patrí k najstarším kvetom sveta. Jej svieža, vláčna vôňa dáva silu vnútornej ženskosti, kým jej zamatové lupienky pôsobia na pokožku ako pohladenie.
Christina Aguilera je jedna z mojich najobľúbenejších speváčok a taktiež aj jej voňavky milujem. Prvýkrát ju kúpil môj ocino mamine na MDD. Samozrejme, že som ja vyberala.
Predavačka v obchode bola veľmi milá a ponúkla nám rôzne vône, ale Aguilera sa mne najviac páčila. 

 NIVEA POWDER TOUCH 
Ako jemný dotyk na vašej pokožke. NIVEA Sprej antiperspirant Powder Touch poskytuje účinnú 48 h ochranu proti poteniu a zároveň pocit hebkej a suchej pokožky doprevádzaný jemnou kvetinovou vôňou s nádychom jantáru.Tento prírodný, univerzálny ílovitý minerál je známy svojou jemnosťou a absorpčnými vlastnosťami. Nový antiperspirant NIVEA Power Touch. Prvý od značky NIVEA s ultraľahkým zložením, obohatený o cenný kaolínový púder.
Ako funguje :
  • Pre rýchlo suché a jemné podpazušie – s obsahom kaolínového púdru.
  • Suchý a hebký pocit na pokožke s vynikajúcimi absorpčnými schopnosťami.
  • Ochrana proti telesnému pachu a vlhkosti po celých 48 hodín.
  • Bez alkoholu a farbív. Antiperspirant NIVEA Powder Touch je dostupný ako sprej, guľôčka a tuhý antiperspirant. Sprej je v ponuke v dóze s objemom 150 ml. Guľôčka je vo fľaštičkách s objemom 50 ml. Tuhý antiperspirant je v ponuke vo veľkosti 40 ml. 






A ako posledný je to tyrkysový lak na nechty od MISS SPORTY. Moja obľúbená farba je tyrkysová, preto aj nechty musia byť také. Je to síce zimná farba a veľmi na jarné - letné, v našom prípade upršané, počasie nehodí, ale vylepšiť nechty môžeme aj červeným alebo oranžovým lakom. Nejakú DIY NAIL plánujem už dlhšie. Dúfam, že sa mi podarí vám niečo pridať aj o nechtoch.
 

3 komentáre:

  1. Krásné věci... :3 Taky bych si nejeden koupila! :D www.clairer-blog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekné veci :) Niektoré pôjdem určite kúpiť ...

    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekné veci, tá farb laku je skvelá :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.