Topánkové maniačky

„Keď sa ma ženy pýtajú na podpätky, odpovedám: vyskúšajte ich. A ak nezistíte ich kúzlo, zostaňte u tenisiek.” Christian Dior
Sme do nich zbláznené. Do farebných tenisiek, štýlových lodičiek s platformou alebo bez, sandále, baleríny alebo čižmy. Každá jedna z nás má doma kúsok, ktorý nadovšetko milujeme a sme do nich zbláznené.  Christian Dior. Je známe meno po celom svete. Bol jeden z najvplyvnejších francúzskych i svetových módnych návrhárov a práve jeho citát o topánkach sa mi veľmi zapáčil. Topánky sú vlastne veci (veľmi dôležité a podstatné v každom živote ženy), ktoré vysielajú informácie o nás. Každé topánky znamenajú na našej nohe celkom niečo iné. Existuje množstvo topánkových zákonov, ako ich máme nosiť. Napríklad topánky typu...
... by nemali nosiť malé ženy k sukni, pretože to skracuje nohy. A to postave veľmi nelichotí. Ale vysoké slečny a dámy, určite odporúčam k dlhým čiernym nohaviciam. Budeme mať krásne opticky predĺžené dlhé nohy. Po tom túži asi každá žena. Na facebooku som sa niektorých dievčat pýtala jednoduchú otázky : "SI TOPÁNKOVÁ MANIAČKA ?" 
Väčšina z vás odpovedala, že nie je. Topánky radi nakupujeme, obzeráme v obchode, ale nemáme ich až tak veľmi veľa. Vyberané kúsky, ktoré vkuse nosíme a nedáme si ich za nič na svete. Najlepšia a povedzme najbohatšia maniačka má doma 16 400 kusov za pol milióna! Viac o tejto žienke z Kaliformie nájdete TU! Veľa webových stránkach a blogov na internete, ktoré majú články o topánkach začali peknou vetou : "SI TO V ČOM CHODÍŠ!" Niektorým ženám to môže zdvihnúť sebavedomie, druhým to nemusí byť vôbec pochuti. Každé topánky majú nejakú vlastnosť. Napríklad, len také lodičky. Ženy v nich vraj majú pocit drzých dračíc. Je to pravda ? Mne osobne sa ihličky páčia veľmi. Keďže som dosť vysoká, veľmi ich nepotrebujem, ale i tak ich nosím. Nemôžem si síce obuť 12 cm "štekle", ale taký primeraný podpätok nezaškodí. Ak neradi nosíte lodičky (čo si myslím, že taká osoba môj blog nečíta, čo by nemala rada topánky na opätku" v každom obchode nájdete baleríny. Baleríny sú vraj nudné. To podľa mňa nie je pravda. Sú síce také zemité farby, neutrálne a nájdeme aj extravagantné, ktoré na ženskej nohe pekne ukážu, zaujmú a nič nepokazia. Na leto samozrejme nebudeme chodiť vo vysokých čižmách, ale zvolíme žabky alebo sandále. Našťastie naší návrhári mysleli na všetko a vymysleli ULTRAZDRAVÚ VEC = Tenisky. Farebné, značkové, obyčajné, vybíjané, všetky druhy sú práve hitom tohto roka.
MUŽI V IHLIČKÁCH
Mužom, ktorý vedia na ihličkách chodiť patrí klobúk dole. Niektoré ženy s tým majú problém. Mne to trocha príde ako hanba, že muž vie chodiť na 20 cm opätku a žena už padá pri 5 cm. Ak ste aspoň trošku pozerali Britains Got Talent, videli ste tam 3 pánov : Yanis Marshall, Arnaud & Mehdi, ktorý sa predstavili celému svetu tancom na vysokých podpätkoch. Tancujú na rôzne pesničky od známych spevákov ako sú Beyonce, Rihana, SPICE GIRLS,.. Ak vás zaujali, určite si ich pozrite TU!! 
 EXTRAVAGANTNÉ KOPYTÁ
Niekomu sa to páči, niekomu nie. Mne osobne sa až také topánky extravagantné, na opätku, ktorý je všelijak pokrútený. To sa mi nepáči. Keď sú napríklad takéto...
.. tieto ešte ako tak sú pekné. Jednoduchý základ, len opätok je extravagantný. Ale už všelijaké kopytá ako toto :
Áno ! Toto všetko sú topánky. Som ani netušila, že existujú aj takéto chlpaté a vlasaté topánky. Nepotkne sa tá žena, ktorá ich nosí. Toto mi už príde moc. Príliš vyčačkané, veľmi veľký opätok a aj dve platformy. Pre mňa je topánková maniačka extravagantných kúskov Lady Gaga. A čo vy ? Ktorá známa osobnosť je podľa vás topánková maniačka extravagantných kúskov ?

5 komentárov:

  1. Máš pravdu ;) Podle mě už to je fakt moc :/ Nechápu jak lidi můžou nosit takové zrůdy :O Ale je to jejich život. Oni si rozohdují co nosí :D Takže s tím nic neuděláme :D Ale zajímavý článek ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja osobne som neskutočne zbláznená do tenisiek:D :)
    bola by som rada, ak by si si našla čas na môj blog http://sajafrey.blogspot.sk/ :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ako toto je spadnute na hlavu ze muz ma nosit take hovadiny
    Aj ja mam rada tenisky ale v steklickach sa citim tak sexy :-D heh
    https://clodyteenmummy.wordpress.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mě stačí mít k outfitu bílé conversky, baleriny a samozřejmě jedny podpatky mám asi 10 cm ale ty vytahuji jen výjimečně :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.