Face mask






Neposudzuje ľudí podľa vzhľadu .. Je to pod moju úroveň !

Naše babičky vždy hovorievali, že takmer všetko, čo je možné zjesť, môžeme použiť aj na oživenie našej pleti. Pleťové masky ,asi používa každá z nás a ja som sa rozhodla, vám spraviť o pleťových maskách menšiu recenziu. Sú pre nás dosť potrebné, pretože našu pokožku hydratujú, upokojujú, zjemňujú a zregenerujú. Všetko čo poskytne chladničky, všetko si môžeme dať viac menej na tvár. Samozrejme ak ste alergické na arašidové maslo, tak si ho nedám na tvár. Keď nepomôže stará dobrá mama chladnička, tak vám určite pomôže záhrada. Teoreticky aj prakticky je to lacnejšie, zdravšie a presne viete čo si dávate na tvár. Žiadne pridané látky, nebodaj chemikálie a prísady, ktoré nám môžu uškodiť. Čiže veľmi sa ani na to nemôžeme spoliehať. Existujú rôzne druhy týchto masiek ako napr. pre mastnú a problematickú pleť, pre suchú pleť, pre zrelú pleť, pre citlivú pleť, pre unavenú pleť,... V článku BEAUTY BAG som vám spomínala jednu s mojich pleťových masiek a to od Balei. Teraz to bude o trochu podrobnejšie.
Väčšinou sa mi páčia všetky výrobky od Balei, čo sa týka aj obalu aj účinku. Balea sa mi vždy páčila, pre jej farebné obaly. Telové mlieka som v DM videla veľmi pekné. Či však spĺňajú všetko čo majú, to neviem, lebo telové mlieko doma momentálne nemám. Keď som len tak surfovala po nete a hľadala iné recenzie veľa z vás, ktoré ste robili recenziu na tento produkt ste písali, že nie je kvalitný,mali ste po ňom alergickú reakciu, je to malé balenie, efekt to nemalo žiadny. Proste veľa veľa záporných recenzii. Balea Peelingová pleťovú masku s enzýmom som kúpila v drogérii DM. Mne obal aj balenie vyhovuje. Podľa mňa balenie je absolútne super, pretože táto pleťová maska sa má používať 2-3 krát týždenne. A keď niekto zabudne, ako aj ja tak mu bude zbytočné veľké balenie po záruke ;) Keď som ju vyskúšala prvý krát, priznám sa aj som mala na tvári také ... (Ja neviem ako to nazvať. Ako keby mi naozaj mravce behali po tvári.) To bolo prvý krát. Avšak, keď som ho používala naďalej, už sa to neopakovalo. Po umytí zostane tvár hladká, hydratovaná, čistejšia a  pomáha redukovať aj akné. 
Takže moje hodnotenie : 
Ďalej tu máme ďalšiu pleťovú masku a zase od Balei. Balea Glucks Momente maska. Vyhrala som ju asi pred rokom v Giveaway a až teraz som nabrala odvahu ju otestovať. Tak, ale som sa konečne odhodlala a výsledok je úžasný. Vôbec nezanecháva nejaké alergické reakcie, práve naopak. Dodá pleti novú krásu a vitalitu. Milujem chuť grepu (hlavne odšťavený a jeho krásnu vôňu) a práve aj táto maska má sviežu ovocnú vôňu grepu, ktorá rozmazná naše zmysli. Pokožku vynikajúcoetrí a osvieži. Hodnotné oleje ako je napr. mandľový olej alebo olej z jadierok kukurice či bambuckého masla dodá našej pokožke jemnosť a vláčnosť. Najviac sa mi na tejto maske páči, že ochráni pred vysušením. Pantenol pleť upokojuje a dodáva jej hydratáciu a vitamín E ju chráni pred predčasným starnutím spôsobeným slnečným žiarením.

Používa sa ako každá maska. Nanesiete na tvár, pomaličky vmasírujete. Necháte 10-15 minút pôsobiť a potom opláchnete vodou. Výsledok uvidíte po krátkom čase. Určite odporúčam. 
Moje hodnotienie : 
 Tak a to je celý dnešný článok. Dúfam, že sa vám páčil. Ak áno, potešíte ma ak zanecháte komentár alebo sa pridať medzi pravidelných čitateľov môjho blogu. Ahojte :* Mám vás rada :*
 

1 komentár:

  1. Balea masky jsou skvělé, včera jsem zkoušela tu peelingovou a je skvělá :-)

    zvu tě na blog :-)
    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/vybarvi-se.html

    OdpovedaťOdstrániť

Používa službu Blogger.